«Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20...» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της

«Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20...» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της

Για τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και τον έγγαμο βίο τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο), μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία το πρωί της Τετάρτης 29/11, στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένεια της.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της

«Δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια. Οι περισσότεροι με συμπαθούν. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Εννοείται φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Πιστεύω στο "για πάντα". Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια γυναίκα πότε έτοιμη. Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20» πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα late night ή κάποιο talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είχα ποτέ πρόταση για τη Eurovision. Θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν καλό το τραγούδι» κατέληξε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η επιθυμία του Μάριου Καπότση να γίνει πατέρας

Ωστόσο, ο Μάριος Καπότσης στην ίδα εκπομπή, πριν απο λίγο καιρό, είχε δηλωσει: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι, να κάνεις ένα παιδί στο μέλλον κλπ. Όταν θα νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα και εγώ να πάμε σε αυτό το βήμα, ελπίζω ότι θα είμαστε από τους τυχερούς και θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε ένα παιδάκι όταν έρθει η ώρα. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς στο προσεχές μέλλον πιστεύω, πως θα έρθει και αυτό!», είπε ο Μάριος Καπότσης.