Κοινωνία ώρα Mega: «Γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;» - ''Σάστισε'' η Ανθή Βούλγαρη με το σχόλιο του Χασαπόπουλου

«Έχω πρόβλημα. Η κοπέλα αυτή αρχίζει και..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: «Γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;» - ''Σάστισε'' η Ανθή Βούλγαρη με το σχόλιο του Χασαπόπουλου

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκαναν για μια ακόμα φορά, συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 12/1 επικούς διαλόγους στο πλατό του Κοινωνία Ώρα Mega.

Πιο αναλυτικά, θέμα συζήτησης ήταν η λαϊκή τραγουδίστρια, Ρία Ελληνίδου προβάλλοντας μάλιστα κομμάτια και βίντεο της. Τότε λοιπόν παρενέβη και μίλησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής και μεγάλος θαυμαστής της, Θεολόγος Ηλιού.

Ο ίδιος παραδέχτηκε, πως δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να γελάει στον αέρα του Κοινωνία ώρα Mega ''πετώντας'' του επικά σχόλια και ατάκες.

Δείτε επίσης: Κοινωνία Ώρα Mega: «Ο Χριστός κι η Παναγία!» - Άφωνοι Χασαπόπουλος και Βούλγαρη με την είδηση που ακούστηκε στον αέρα

H ατάκα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου που άφησε άναυδη την Ανθή Βούλγαρη

«Δε θα μας τρελάνεις εσύ κάθε πρωί με τη Ρία Ελληνίδου. Παιδιά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τραβάω κάθε μέρα με τον Θεολόγο. Περνάω έναν γολγοθά. Εκεί που σιδερώνω βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, εκεί που μαγειρεύω βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, έχω μάθει όλο το ρεπερτόριο», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Θεολόγε γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;», είπε ο Ιορδάνης με χιούμορ.

«Την παρακολουθώ από την περίοδο της καραντίνας όταν άρχισε να κάνει χιουμοριστικά βίντεο και ακούγαμε την ωραία και γνήσια λαϊκή φωνή της. Έχω πρόβλημα. Η κοπέλα αυτή αρχίζει και κατακτά την ελληνική δισκογραφία. Ιορδάνη δε μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω της», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

Ποια είναι η Ρία Ελληνίδου

Η Ρία Ελληνίδου κατάγεται από την Ελλάδα και τα παιδικά της χρόνια έζησε στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της, αγαπά επίσης την παραδοσιακή μουσική και έτσι και η ίδια έχει αντίστοιχα ακούσματα. Μάλιστα η ίδια στα πέντε της ξεκίνησε τα μαθήματα σε ωδείο, μαζί με τα αδέλφια της και διδάχτηκε θεωρία και αρμονία μουσικής και παράλληλα, παραδοσιακή προπαιδεία.