Δήμητρα Ματσούκα: «Τον έβαλα να...» - Η αποκάλυψη για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το γάμο της με τον Κόκκαλη

Ποιος τους έκανε ποδαρικό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Ματσούκα: «Τον έβαλα να...» - Η αποκάλυψη για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το γάμο της με τον Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 12/1 με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός αποκάλυψε με χαμόγελο στην κάμερα, πως πέρασε όμορφα και οικογενειακά τις γιορτές της. Σε ότι αφορά το γνωστό ποδαρικό, που γίνεται μετά την αλλαγή του χρόνου η ίδια αποκάλυψε, πως της το έκανε ο ανιψιός της.

Πρόκειται για τον γιο, που έχει αποκτήσει η αδερφή της και μάλιστα έδωσε το παρόν στο γάμο της (δείτε τον εδώ). Από τη μεριά της η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε, πως αισθάνεται μια καλή θεία.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για τις πρώτες γιορτές μετά το γάμο της

«Ποδαρικό φέτος μου έκανε ο ανιψιός μου, τον έβαλα να πατήσει ένα κουτάλι για να είμαστε σιδερένιοι. Είμαι καλή θεία. Φέτος δεν είχαν διαφορά οι γιορτές. Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να το εκφράσω.

Στο σπίτι είμαι πολύ τακτική, έχω ελαττώματα αλλά όχι στο κομμάτι της συγκατοίκησης», Δήμητρα Ματσούκα.

Οι αποκαλύψεις της Ματσούκα για τον γάμο της με τον Κόκκαλη

«Η σχέση μας έχει τα πάντα! Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατικό σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Τελικά κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε κάνει.

Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα, τα οποία μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο ένα δίσκο με κουφέτα, όπως το λέει η θρησκεία. Δεν είχαμε πρόσκληση. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο!

Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Το 7 είναι το νούμερο το τυχερό. Εκείνη την Παρασκευή κλείναμε 7 χρόνια σχέσης και είχα παράσταση μετά. Όσοι ήρθαν σε εμάς τήρησαν την επιθυμία μας. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε», είπε η Δήμητρα Ματσούκα στο Fay's Time.