Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα και η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωής - «Το έχω κάνει σε...»

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μπορεί αυτή την στιγμή να κάνει διακοπές στη Νέα Υόρκη μαζί με τον τραγουδιστή (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανεβάζουν), πριν φύγει, όμως, φρόντισε να γυρίσει ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο για το κανάλι του The raw athens στο Youtube, μαζί με την φίλη της Βάλια Χατζηθεοδώρου και να μιλήσουν πρώτη φορά με πολύ πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική και ερωτική τους ζωή.

Για την ακρίβεια τους γινόντουσαν διάφορες ερωτήσεις και σε όποια έλεγαν «ναι το έχω κάνει» αναγκαζόντουσαν να πιούν και μια γουλιά σαμπάνια.

Οι αποκαλύψεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει. Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα.

Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασσικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» δήλωσε, μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι εξαιρετικά ευφυής...»

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, δε, στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις πιο όμορφες δηλώσεις για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί»