Γαρυφαλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας: Οι νέες φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας. Οι δυο τους, ενώ στην αρχή κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον χαίρονται τον έρωτα τους δημόσια.

Αυτό φαίνεται και από τις πολλές κοινές αναρτήσεις τους στα social media, με το γνωστό μοντέλο και τον τραγουδιστή να μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στιγμές από την καημερινότητα και τα ταξίδα του (δείτε εδώ).

Οι νέες αναρτήσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο Instagram από την Νέα Υόρκη

Το ζευγάρι λοιπόν επέλεξε, στις αρχές του 2024, να ταξιδέψει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υορκή. Από εκεί, δημοσιεύουν στους προωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagam, διάφορες στιγμές από τις διακοπές τους. Το ζευγάρι χθες επισκέφτηκε και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο προφίλ της.

Δείτε εδώ:

Οι δηλώσεις για τη σχέση τους

Στο πλαίσιο του δημοφιλούς περιοδικού γάμου "Yes I do", το μοντέλο θα ντυθεί νύφη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα και στην πραγματική της ζωή. Στα backstage της φωτογράφισης βρέθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακού "Γειά σου", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και της απέσπασε κάποιες δηλώσεις για τη σχέση της.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.