Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Υπερατλαντικό ταξίδι για δύο - Με τεράστιες τζαμαρίες και θέα τους ουρανοξύστες το δωμάτιο που μένουν στη Νέα Υόρκη

Τα πρώτα πλάνα από την ρομαντική τους απόδραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Το καλοκαίρι που πέρασε έκαναν τις πρώτες τους διακοπές μαζί, πηγαίνοντας από νησί σε νησί, με τον μοντέλο να ακολουθεί τον τραγουδιστή την περιοδεία του (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ), όμως μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αποφάσισαν να κάνουν και ένα χειμερινό ταξίδι και μάλιστα υπερατλαντικό.

Το διάσημο ζευγάρι μπήκε στο αεροπλάνο και πέταξε με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Το βράδυ της Κυριακής 7/1 έφτασαν εκεί, με τους δυο τους να δημοσιεύουν φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram από τη θέα του δωματίου τους με τις τεράστιες τζαμαρίες και την πρώτη τους βραδινή έξοδο στην πόλη, ενώ σήμερα, Δευτέρα 8/1, η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε περισσότερα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Δείτε επίσης: Η χειρονομία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Μάστορας - Την ώρα που δεν την έβλεπε ο τραγουδιστής (Βίντεο)

Φωτογραφίες και βίντεο από το ρομαντικό ταξίδι του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη Νέα Υόρκη

Χρήστος Μάστορας Νέα Υόρκη Καληφώνη
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Νέα Υόρκη θέα δωματίου
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Νέα Υόρκη με Χρήστο Μάστορα
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Νέα Υόρκη βραδινή έξοδος με Μάστορα
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η "πληρωμένη" απάντηση του μοντέλου σε πικρόχολο σχόλιο κάτω από βίντεο με τον καλό της

Αν και το πρώτο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αφού αυτή μαθεύτηκε οι αναρτήσεις τους και οι κοινές τους στιγμές ξεκίνησαν σιγά σιγά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους στην Σαντορίνη).

Επειδή, όμως, δεν τους αρέσει να προκαλούν και να τραβούν τα βλέμματα και τα media πάνω τους, μείωσαν τις φωτογραφίες τους και σταμάτησαν να μοιράζονται τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή. Ένα βίντεο που δημοσίευσε, ωστόσο, το ξανθό μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ίδια θέλησε κάπως να γιορτάσει το γεγονός πως έχουν περάσει συγκεκριμένα 492 μέρες από τότε που αποφάσισαν να δεσμευτούν, με μία άγνωστη να γράφει κάτω από την ανάρτησή της: «Είναι που δεν θα έδειχνες ξανά σχέση σου». Τότε εκείνη δεν κρατήθηκε και της απάντησε χαρακτηριστικά: «Ξένια μου, ξέχασα να σου πω ρε... Θα κάνω ότι γουστάρω!».

απάντηση Καληφώνη σε αρνητικό σχόλιο για Μάστορα