Η χειρονομία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Μάστορας - Την ώρα που δεν την έβλεπε ο τραγουδιστής (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε στο instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τον τελευταίο χρόνο επισκέπτεται αρκετά συχνά τις αθηναϊκές πίστες και ειδικότερα αυτές, που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με το ζευγάρι να είναι πολύ ερωτευμένο

Το Σάββατο 2/12 λοιπόν, το μοντέλο έδωσε το παρόν στο σχήμα ''Σάκης Ρουβάς και Μέλισσες'' με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να διασκεδάζει στην παρέα του Fiptser, ο οποίος μάλιστα την απαθανάτισε, ακούγοντας τον αγαπημένο της.

Πιο αναλυτικά, την ώρα, που ο Μάστορας ερμήνευε με τον Ρουβά το κομμάτι ''Το κρυφτό'' η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τραγουδούσε με χαμόγελο, κάνοντας το σχήμα της καρδιάς με τα χέρια της, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι!

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την αγέλαστη φωτογραφία της δίπλα στην Αναστασία και στον Χρήστο Μάστορα - Τι συνέβη

Η αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας

Οι τρυφερές δηλώσεις της Καληφώνη για τον Μάστορα

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της στην εκπομπή Γειά σου.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: