Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Θα βλέπουμε τα ίδια ηλιοβασιλέματα...» - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα

Τι ευχήθηκε για τη νέα χρονιά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τον δικό της απολογισμό για την χρονιά που πέρασε έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Το γνωστό μοντέλο, λίγο πριν έρθει το 2024, μοιράστηκε με τους ακολούθους της όμορφες προσωπικές της στιγμές.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είναι αρκετά ενεργή στα social media, και πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή καθώς και με τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι 21/8, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους περπατούσαν στη θάλασσα, πιασμένοι χέρι χέρι, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, με εκείνη να σταματά και να αρχίζει να τον φιλά (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για το 2023

Αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ το Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τις πιο όμορφες στιγμές της τη χρονιά που πέρασε, τόσο με τον σύντροφό της, όσο και με τους φίλους της και την οικογένεια της.

Δείτε επίσης: Καληφώνη & Μάστορας 1 χρόνο μαζί - Η ρομαντική έκπληξη με σαμπάνια, τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και βεγγαλικά (Βίντεο)

"Το 2023 για εμένα ήταν από τις πιο fun χρονιές μου. Είμαι ευγνώμων που και το 2024 θα βλέπουμε τα ίδια ηλιοβασιλέματα." έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τα σχόλια και τα Likes να πέφτουν "βροχή".

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η απάντηση της για το ενδεχόμενο γάμου

Σε παλαιότερο Q&A βίντεο στο Youtube Channel της, είχε απαντήσει σχετικά το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ιδανικό κόσμο να λέω πως όλα γίνονται αλλά δεν γίνονται όλα! Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Ούτε καν. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Πιστεύω κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Θα το καταλάβω και εγώ. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι κάθε μέρα. Κάθε μέρα λέω ότι ίσως να μην είμαι και να μη θέλω οικογένεια.

Όσο μεγαλώνω, τώρα που έκλεισα τα 27 και πάω στα 28, όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή».