Τον φιλούσε παθιασμένα από το μάγουλο μέχρι τα χείλη - Το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη χέρι χέρι με τον Χρήστο Μάστορα

Μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη / Χρήστος Μάστορας
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη / Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας μετά από αρκετό καιρό παραδέχθηκε την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ωστόσο προσπάθησαν και οι δύο να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όπως και αναρτήσεις στα social media.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και οι δύο δημοσιεύουν όλο και πιο συχνά φωτογραφίες και βίντεό τους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, δείχνοντας πως δεν τους ενδιαφέρει πλέον τι λέει ο κόσμος και πως τους σχολιάζουν.

Ανέβασαν, για παράδειγμα, και βίντεο από την έκπληξη που ετοίμασε ο τραγουδιστής για το μοντέλο για τον ένα χρόνο που έκλεισαν μαζί (δείτε το εδώ).

Το τρυφερό βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τα φιλιά στον Χρήστο Μάστορα

Τη Δευτέρα 21/8, μάλιστα, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό άλλο ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από τη στιγμή που περπατούσε στη θάλασσα με τον καλό της, πιασμένοι χέρι χέρι, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, με εκείνη να σταματά και να αρχίζει να τον φιλά από το μάγουλό προς το στόμα (δείτε εδώ τις σκαφάτες τους στιγμές στη Σαντορίνη).

Η απάντηση του Χρήστου για τον γάμο με την Γαρυφαλλιά

Ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος Melisses παρεβρέθηκαν ως καλεσμένοι στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ήρθε αντιμέτωπος με ερώτηση αναφορικά με τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς και για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα το ζευγάρι τα σκαλιά της εκκλησίας .

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω όμως είναι φανερό το γεγονός ότι τραγουδιστής βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο άκουσμα αυτής της ερώτησης.

Ο Τάσος Ριζόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Χρήστο Μάστορα για τα ερωτικά του:

«Προηγουμένως λέγαμε ότι ο πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε ο Τάσος Ριζόπουλος τον γνωστό τραγουδιστή.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να είχαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι», είπε ο Χρήστος Μάστορας, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του τονίζει ότι η σύντροφός του έχει κάνει άλλες δηλώσεις.

OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=PV8IV7c4eto&t=2s[/OEmbed]

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», αυτή ήταν η απάντηση του τραγουδιστή αναφορικά με την σχέση του με το γνωστό μοντέλο.

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», δήλωσε ο frontman από τις Μelisses.