Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιατρός ξέρει! Έχω ετοιμάσει...» - Η κατάσταση της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της λίγο πριν τη γέννα

Η αποκάλυψη για τον τοκετό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιατρός ξέρει! Έχω ετοιμάσει...» - Η κατάσταση της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της λίγο πριν τη γέννα

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Παρασκευή 12/1. Όπως αποκάλυψε η εγκυμονούσα έχει μπει και επίσημα στο μήνα της, οπότε περιμένει πως και πως να γεννήσει το παιδάκι της.

Σε ότι αφορά το πρόσφατο βίντεο, που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, στο οποίο την είδαμε εκνευρισμένη (δείτε το εδώ) η ίδια ξεκαθάρισε πως πρόκειται για χιουμοριστικό υλικό, που δημοσιεύει.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αναιρείται το περιεχόμενο του βίντεο. Έτσι λοιπόν, ερωτήσεις σχετικά με το πως θα γεννήσει η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι αποδεκτές. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι η εγκυμονούσα είναι πανέτοιμη για τον τοκετό της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν τον τοκετό της

«Έχω ενθουσιασμό, περιμένω να έρθει κοντά μας. Να είναι γερός και να έρθει να κάνουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί. Έχω ετοιμάσει την τσάντα μου για το μαιευτήριο.

Εκνευρισμένη δε με έχετε δει. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις, που δε θα έπρεπε να γίνονται. Ο γιατρός ξέρει», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Όσα είπε στους επικριτές της για τις εμφανίσεις της

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου η εγκυμονούσα αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια, που δέχεται μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.