Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος τα ψέματα - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατζούν

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος τα ψέματα - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατζούν

Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί διάφορα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Δαλάκα και πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αιχμές από πολλές μεριές αναφορικά με το είδος της σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Επειδή ωστόσο η παίκτρια δε μπορεί να πάρει θέση για τις φήμες λόγω της παρουσίας της στο Survivor 2024, η οικογένειά της αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσιεύοντας μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 12/1 στο Πρωινό Σουσού.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Φιντιρίκος για Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια»

Πιο αναλυτικά, το περιβάλλον της παίκτριας τόνισε πως δεν επιθυμούν να αναφέρεται το όνομα της κόρης τους χωρίς να υπάρχουν ντοκουμέντα, καθώς όσα έχουν ειπωθεί τελευταία αποτελούν ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα.

Η πρώτη αναφορά του Λιάγκα σε Δαλάκα και Ατζούν

«Το Survivor αισθάνομαι ότι ανήκει στον Ατζούν, στη Δαλάκα και στον Παππά. Η Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά και προς τα επάνω. Εγώ αισθάνθηκα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Ατζούν, που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει. Η φιλία είναι έξω.

Ο Ατζούν θεωρεί ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτης - φίλη του, γιατί ακούω διάφορα άλλα κλπ, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο εγώ πιστεύω και νομίζω. Είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η Δαλάκα είναι μία αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Τρίτη 9/1 στο Πρωινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Η Δαλάκα έχει κλείσει από τις μεγαλύτερες συμφωνίες - Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει για 5 εβδομάδες παραμονής στη ζούγκλα

Survivor: Από φίλες εχθροί – Τι συνέβη με Δαλάκα & Χατζηανδρέου

Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου ξανά - Τι συνέβη

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «H Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν, το ξέρουμε όλοι»

Survivor - αποκλειστικό: Άσχημα τα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα

Survivor highlights 14/1: Τα δάκρυα της Δαλάκα, ο θάνατος που "τσάκισε" τον Γκέντσογλου και ο πρώτος Διάσημος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler: Εκείνος είχε προσπαθήσει να μπει άλλες 2 φορές κι εκείνη πέρασε από το GNTM - Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν Άγιο Δομίνικο τις επόμενες μέρες

Survivor trailer 14/1: «Η σχέση μου με την Ασημίνα...» - Βγαίνει η αλήθεια στη φόρα

Survivor 2024: «Κάτσε και κάνε τον λιπόθυμο» - Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα και...ξεκινάει η ίντριγκα!

Η τηλεθέαση της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου - Τα πάνω και τα κάτω