Δημήτρης Φιντιρίκος για Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια»

Η πρώτη δήλωση μετά την συμμετοχή της στο Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οριστικό είναι το τέλος της σχέσης της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Το ζευγάρι μετά τα πολλαπλά on και off, πήρε τελικά την απόφαση να χωρίσει για πάντα τους δρόμους του και να μην κάνει ξανά πισωγύρισμα.

Τελευταίος του χωρισμός ήταν μετά το Survivor! Συγκεκριμένα, χώρισαν όταν η αθλήτρια μπήκε στο All Star, ήρθαν ξανά κοντά όταν βγήκε από το παιχνίδι, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να αποδεικνύουν πόσο ευτυχισμένοι είναι, ωστόσο στις αρχές του καλοκαιριού χώρισαν ξανά.

Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έχει αποφασίσει από εδώ και πέρα να μην μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή και να μην κινηθεί ξανά τόσο ελεύθερα ώστε να μην παρεμβαίνουν στη ζωή της τα κανάλια και τα περιοδικά - δείτε τις δηλώσεις της.

Οι σχέσεις της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο σήμερα

Δείτε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος τα ψέματα - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατζούν

Στην εκπομπή Πρωινό σουσου στο OPEN σήμερα Τετάρτη 10/1, μετέφεραν πως σίγουρα ο χωρισμός τους είναι οριστικός, με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να έχει προχωρήσει στη ζωή του και να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Επίσης, είχε δεχθεί πρόταση να μπει και εκείνος φέτος στο Survivor - αφού θα ήταν μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη σχέση τους on camera και τις αγωνιστικές του επιδόσεις - ωστόσο φυσικά και αρνήθηκε, αφού δεν του αρέσει να προβάλει τη ζωή του σε τέτοιο σημείο.

Μάλιστα, στο πλατό πρόβαλλαν και μια καρτέλα με την δήλωση που έκανε ο επιχειρηματίας, όταν τον ρώτησαν για την πρώην σύντροφό του.

«Έχω διαγράψει οριστικά το παρελθόν και δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα έφυγε από την Αθηνά μετά το χωρισμό

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, την είχε συναντήσει πριν φύγει για το Survivor και η ίδια δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη νέα της ζωή μετά το χωρισμό της.

Όσον αφορά την μετακόμισή της στην Κατερίνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό. Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι; Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor…Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα», ενώ δήλωσε πως δεν θα την ενδιέφερε η συμμετοχή της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας: