Τον έπιασε και τον φίλησε παθιασμένα μπροστά στους φωτογράφους - ''Σούσουρο'' με την κίνηση της Δαλάκα στο Φιντιρίκο

Αποκλειστικά στιγμιότυπα από τη βραδινή τους έξοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό αποτυπώνεται στο φακό από τις δημόσιες εξόδους, που κάνουν με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να του συναντάει πολύ συχνά.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε εντοπίσει τους δύο σε παραλία της Μυκόνου να κάνουν περατζάδα πιασμένοι χέρι χέρι (δείτε εδώ) και μάλιστα πρόσφατα τους είδαμε σε μία κοινή, βραδινή έξοδο στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Romeo.

Οι τρυφερές στιγμές της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου στα μπουζούκια

Αυτό, που μας έκανε αυτή τη φορά εντύπωση όμως δεν ήταν τα νυχτοπερπατήματα της Δαλάκα και του Φιντιρίκου, αλλά το γεγονός, πως η αθλήτρια με το που είδε το φακό, έπιασε τον καλό της και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Δαλάκα - Φιντιρίκος

Δαλάκα - Φιντιρίκος

Η ψυχολογική κατάσταση της Δαλάκα μετά την ληστεία στο σπίτι του Φιντιρίκου

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μία κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο, αλλά ευτυχώς από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι ή δεν υπήρχε κάτι χειρότερο λέμε ότι ήταν κάτι που συνέβη, η αστυνομία αμέσως ήρθε στο σπίτι μου, κάναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, DNA και έχει πάρει τον δρόμο που πρέπει να πάρει για να βρούμε τους δράστες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μόλις μου έστειλαν τις κάμερες και τον ήχο (δείτε εδώ το βίντεο), δεν μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα, γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Φανταστείτε άνθρωπος που είχες τόσα χρόνια στο σπίτι σου να έχει αντικρίσει έναν άνθρωπο μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι με ηρεμιστικά, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο, γιατί ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της ο ληστής.

Ο ένας που μπήκε φορούσε κουκούλα και πριν από λίγες μέρες μπήκαν σε άλλο σπίτι στη Γλυφάδα και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά. Επαγγελματίες... Ακροβάτες θα έλεγα, γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο σε μεγάλο ύψος».

«Δεν έχει σημασία τι πήραν. Σημασία για μένα έχει ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι σοκαρίστηκε. 100% υπήρχε κάποια πληροφόρηση και αυτό είναι υπό έρευνα από την Αστυνομία γιατί ήρθαν σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Φάνηκε ότι γνώριζαν απόλυτα τον χώρο», τόνισε και κατέληξε: «Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος, η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη, φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο».