Super Κατερίνα: «Ελάτε τώρα, να σας πληρώσουμε; Μη με στενοχωρείτε που είμαι και έγκυος» - Χαμός με τον Νίκο Μουρατίδη και δημοσιογράφο της εκπομπής

Ακύρωσαν την εμφάνισή του την τελευταία στιγμή μετά την ανάρτηση κόλαφο που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Ελάτε τώρα, να σας πληρώσουμε; Μη με στενοχωρείτε που είμαι και έγκυος» - Χαμός με τον Νίκο Μουρατίδη και δημοσιογράφο της εκπομπής

Ο Νίκος Μουρατίδης σίγουρα έχει στρέψει τα βλέμματα προς το μέρος του τις τελευταίες ημέρες κι αυτό ξεκίνησε από ένα άρθρο στο blog του κατά το οποίο κατακεραύνωνε την Χριστίνα Λαμπίρη για την ανατροφή της κόρης της, Μαρίσας (δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε εκείνη).

Το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου ήταν έτοιμος να βγει στον αέρα του Super Κατερίνα και να μιλήσει γι' αυτό, ωστόσο αποφασίστηκε να μη συμβεί αυτό, διότι προχώρησε σε μία ανάρτηση κατά την οποία "ξεμπρόστιαζε" την δημοσιογράφο που επικοινώνησε μαζί του.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για το Super Κατερίνα και το παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της εμφάνισής του την τελευταία στιγμή

«Όλη μέρα πάλι χθες, όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης με πήραν τηλέφωνο για να εμφανιστώ και να μιλήσω για την Λαμπίρη και τον Αρναούτογλου. Θα σταθώ σε δύο. Μια κοπέλα που την γνωρίζω χρόνια, μου είπε: "Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αλλά είσαι Θεός"! Και η άλλη κοπέλα αφού της αρνήθηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή τους... άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι τον τελευταίο καιρό ζει μία κόλαση - παρόλο που είναι έγκυος και δεν κάνει να στενοχωριέται.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε ότι η δουλειά της εξαρτάται από το αν θα δεχτώ να βγω στην εκπομπή να μιλήσω. Επειδή είμαι βαθιά ενοχικό άτομο και επειδή πράγματι την πίστεψα και την λυπήθηκα είπα το "ναι". "Βλέπετε κύριε Μουρατίδη, ανοίξατε μέτωπα πάλι", μου είπε ένα άλλο κορίτσι. Μα βρε χρυσό μου, δεν ανοίγω μέτωπα, κάθε μέρα σχολιάζω και λέω τη γνώμη μου. Κάτι που δεν κάνει κανείς από όσους εμφανίζονται στην τηλεόραση και κάνουν τους "κάποιους". Τα μέτωπα τα ανοίγετε εσείς για να γεμίζετε τις εκπομπές σας. Στις 11:00 π.μ. απ' ότι μου είπαν θα είμαστε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου», έγραφε χαρακτηριστικά εκείνος στο προφίλ του, με την δημοσιογράφο να εξηγεί στον αέρα τι συνέβη:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ, με όλο τον σεβασμό που έχω προς το πρόσωπο του κύριου Μουρατίδη. Θα σας πω ακριβώς τι έγινε. Χθες είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία, ήμουν πολύ ευγενική, όπως πάντα και του είπα αν θέλει να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας να συζητήσουμε συγκεκριμένα θέματα. Με ρώτησε για ποια θέματα, του είπα και μου απάντησε "για ποιο λόγο να βγω, αφού έχω αποφασίσει να βγαίνω στις εκπομπές έπειτα από οικονομική ανταμοιβή".

Η απάντησή μου ήταν "δεν ξέρω πόσο ισχυρή κινητήριος δύναμη είναι να βγείτε σε μία εκπομπή εφόσον σας πληρώσουν" και κάποια στιγμή του είπα "Ελάτε τώρα, να σας πληρώσουμε; Μη με στενοχωρείτε που είμαι και έγκυος. Θέλετε να βγείτε ή να μη βγείτε;". Και μου λέει "Εντάξει. Με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές, αλλά θα βγω σε εσάς. Απλά 11:00 που μου λες να είναι 11:00 γιατί θα σηκωθώ να φύγω". Δεν με απειλεί κανένας εδώ πέρα ότι θα χάσω τη δουλειά μου... Είναι αστείο! Ούτε περνάω μία κόλαση.

Δεν ξέρω πως του γεννήθηκε αυτή η ανάγκη να εκφραστεί έτσι προς το πρόσωπό μου. Και εφόσον λέει ότι λυπήθηκε, μετά ξελυπήθηκε και έκανε αυτή την ανάρτηση. Ίσως ήθελε να δικαιολογηθεί έτσι στις άλλες εκπομπές που θα έβγαινε σε εμάς. Αυτή η συζήτηση που είπε δεν έγινε ποτέ. Δεν θα έκλαιγα ποτέ για τον κύριο Μουρατίδη, ούτε θα χρησιμοποιούσα την εγκυμοσύνη μου για να τον πείσω».