Γιώργος Λιάγκας: «Θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο, για να πάρει 1' δημοσιότητας, να βγει να πει μία μ@@@κία...» - Πυρ και μανία για την "επίθεση" του Μουρατίδη στη Λαμπίρη

«Δεν ξέρω ποιο Μέσο το έκανε και δεν βάλλομαι εναντίον του, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο, για να πάρει 1' δημοσιότητας, να βγει να πει μία μ@@@κία...» - Πυρ και μανία για την

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 12/1, αποφάσισε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 να σχολιάσει τελικά το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Χριστίνα Λαμπίρη και τον Νίκο Μουρατίδη, μετά τα πολύ αιχμηρά σχόλιά του για το γεγονός πως μεγάλωσε την κόρη της "αφήνοντάς την στη γιαγιά της, με αποτέλεσμα να γίνει παχύσαρκη και προβληματική".

Δεν θέλησε να παίξει το θέμα από την πρώτη στιγμή, διότι θεωρεί πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κατάφερε να γίνει γνωστό ακριβώς επειδή επιτίθεται σε διάφορα πρόσωπα κατά καιρούς και του δίνεται παραπάνω βήμα μέσω της τηλεόρασης να συνεχίζει αυτό που κάνει, όμως από τη στιγμή η κόρη της δημοσιογράφου, Μαρίσα, επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια, αποφάσισε και εκείνος να μιλήσει γι' αυτό.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Μουρατίδη μετά την "επίθεση" στη Χριστίνα Λαμπίρη

«Εγώ επέλεξα... εμείς επιλέξαμε γιατί αποφασίζουμε δημοκρατικά εδώ ως εκπομπή, να μην παίξουμε το θέμα με την επίθεση - και είναι ήπια η έκφραση - που έκανε ο κ. Νίκος Μουρατίδης στη Χριστίνα Λαμπίρη με αφορμή την κόρη της. Μάλιστα, μίλησα με τη Χριστίνα Λαμπίρη που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "σ' ευχαριστώ ρε Γιώργο που δεν παίξατε το θέμα". Και θα σας πω γιατί δεν το παίξαμε.

Εγώ είμαι παλιά... καραβάνα στη δουλειά και ξέρω πάρα πολύ καλά κάτι. Αν βγει μία ψεύτικη είδηση, ότι ο Τεργιάκης είναι κλέφτης κι εμείς παίζουμε σε μία ολόκληρη εκπομπή ότι ο Τεργιάκης δεν είναι κλέφτης, αυτό που μένει είναι "κλέφτης Τεργιάκης". Όταν παίζουμε πόσο κακός είναι ο Μουρατίδης που μίλησε άσχημα για τη Λαμπίρη και την κόρη της, αυτό που μένει είναι "μήπως είχε δίκιο ο Μουρατίδης και όντως η Χριστίνα ήταν κακή μητέρα;". Που φτάσαμε τώρα να κρίνεται μία μητέρα... ένας άνθρωπος... για το πόσο καλός γονιός υπήρξε. Δεν θα το έπαιζα το θέμα, όμως βγήκε και απάντησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μέσω ανάρτησης και γι' αυτό θα το παίξουμε», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και έπειτα πρόσθεσε με έντονο ύφος: «Έχω πει πολλές φορές και γνωρίζω ότι γι’ αυτό βάλλομαι κιόλας. Δεν πηγαίνω και δε φωτογραφίζομαι με άλλους ανθρώπους, γιατί είναι γελοίο το να πάω να φωτογραφίζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και την επόμενη ημέρα να τους βρίζω και οι άλλοι να βρίζουν εμένα. Δεν χρωστάει κανένας καλή κουβέντα σε αυτόν τον χώρο για κάποιον άλλον. Δεν εκτιμάει κανείς κανέναν. Πιστέψτε με, σας το λέω ειλικρινά. Μη ψαρώνετε που βγαίνει ο ένας για τον άλλο και λέει μία καλή κουβέντα. Δεν εκτιμά κανείς κανέναν. Γι' αυτό απέχω. Δεν θα ανοίξω το στόμα μου, αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό κι εγώ έχω μία μοναδική πορεία. Το θέμα είναι το εξής. Να βάλουμε τα παιδιά στο πεδίο της μάχης;

Από τη μία προσπαθούμε όλοι, ακόμα στο πλαίσιο της προόδου, να πούμε ότι κάποια πράγματα παραδοσιακά - η λέξη μπαμπάς, μαμά - πρέπει να μείνουν. Δε μπορείς εσύ να βγαίνεις και να χτυπάς έναν άνθρωπο στο σημαντικότερο πράγμα που έχουμε όλοι μας, τη μητρότητα, την πατρότητα. Αν είναι δυνατόν!

Φταίμε όμως εμείς που θέλουμε να χτυπήσουμε π.χ. τον Λιάγκα - και βάζω εμένα για να μην πω για την Χριστίνα. Θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο χωρίς υπόσταση που δεν χαίρει εκτίμησης, για να πάρει 1 λεπτό δημοσιότητας, να βγει να πει μία μ@@@κία, μία απρέπεια για το πόσο κακός πατέρας είμαι, θα του δώσουμε βήμα στην εκπομπή και μετά θα πούμε "α, ντροπή που χτύπησε τον τάδε" ενώ εμείς του έχουμε δώσει τη δυνατότητα να το κάνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν να αναπαρήχθη το θέμα αυτό;

Δεν ξέρω ποιο Μέσο το έκανε και δεν βάλλομαι εναντίον του, αλλά πώς είναι δυνατόν να δώσεις βήμα σε έναν άνθρωπο με τέτοιες απόψεις; Δεν δίνεις! Τέλος!».