Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Η Φαίη Σκορδά μπορεί να πονάει μέσα της, δεν θα το δείξει όμως ποτέ»

Πώς απάντησε για το μιλφέιγ-τυροκαυτερή;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Η Φαίη Σκορδά μπορεί να πονάει μέσα της, δεν θα το δείξει όμως ποτέ»

Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο συνάντησε η εκπομπή Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. Ο σεφ της Φαίης Σκορδά σχολίασε την αντίδραση της όταν δοκίμασε πρόσφατα ένα μιλφέιγ με τυριά στον αέρα του Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, και το χαρακτήρισε... τυροκαυτερή, ενώ μίλησε για τη συνεργασία τους και την επερχόμενη πρεμιέρα του MasterChef, στο οποίο ήταν κριτής στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Εκείνη την ημέρα η συνταγή δεν ήταν πολύ επιτυχημένη. Κάθε μάγειρας έχει τις καλές και τις κακές του μέρες. Εν μέρει είχε δίκιο, γέλασα πάρα πολύ. Είναι αυθόρμητη, η Φαίη ό,τι έχει στο μυαλό της θα σου το πει, δεν πρόκειται να σου το κρύψει. Για τις συζητήσεις για του χρόνου είναι ακόμα πολύ νωρίς. Τώρα τελείωσαν τα Χριστούγεννα»

Δείτε επίσης: Super Κατερίνα: «Ελάτε τώρα, να σας πληρώσουμε; Μη με στενοχωρείτε που είμαι και έγκυος» - Χαμός με τον Νίκο Μουρατίδη και δημοσιογράφο της εκπομπής

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για την παρουσιάστρια, ο σεφ της εκπομπής δήλωσε: «Για μένα καλά κάνει η Φαίη και δεν απαντάει στα αρνητικά σχόλια. Αυτό είναι που την ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις έτσι την ανωτερότητά σου και όχι να συνεχίζεις κάτι το οποίο κακώς λέγεται. Η Φαίη ξέρει ποια είναι, ο κόσμος ξέρει ποια είναι η Φαίη Σκορδά. Δεν χρειάζεται κάποιον άλλον να πει ποια είναι ή ποια δεν είναι. Οπότε για μένα καλά κάνει. Ναι, μπορεί να πονάει μέσα της, παρόλα αυτά δεν θα το δείξει όμως ποτέ και δεν θα το πει ποτέ»

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, έχει ξεφύγει λίγο η ελληνική τηλεόραση ειδικά φέτος και νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτό. Έχει χαθεί εκείνο το παρεΐστικο που είχαμε πιο παλιά, ξέχωρα από τα κανάλια που βρισκόμασταν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλο αυτό το κάνουμε για να περάσει ο κόσμος καλά». Όσον αφορά το MasterChef που φουλάρει για πρεμιέρα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε: «Είναι ένα αγαπημένο project που με ανέδειξε, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται, και είναι πολύ μία εκπομπή μαγειρικής πολύ καλογυρισμένη. Η μαγειρική θέλει υπομονή κι επιμονή, δύο πράγματα, τίποτα άλλο»