Emilia Vodos: «Η γιαγιά μου λέει “Θα προχωρήσεις με τον άντρα που θα επενδύσει τα περισσότερα λεφτά”»

Αποκάλυψε τον λόγο του πρόσφατου χωρισμού της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/emiliavodos
instagram/emiliavodos

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» μίλησε η Emilia Vodos και αναφέρθηκε στις αλλαγές που ακούγονται ότι θα γίνουν στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ, ένα project που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, μίλησε για τις συμβουλές που πήρε από τη γιαγιά της όσον αφορά τους άντρες, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο χώρισε με τον σύντροφό της αντί τελικά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του Open αρχικά τη ρώτησε αν κοιτάζει τα δώρα που της έχουν κάνει κατά καιρούς οι σύντροφοί της, με την Αιμιλία να απαντάει: «Δεν με νοιάζουν τα εντυπωσιακά δώρα, σε προηγούμενη σχέση μου έχω δεχτεί μόνο ένα λουλουδάκι και ήμουν χαρούμενη για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά δεν είναι αυτό που μας αξίζει, μας αξίζουν πάντα τα καλύτερα και όχι τα λιγότερα».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος τα ψέματα - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατζούν

Οι συμβουλές που έδωσε στην Emilia Vodos η γιαγιά της

Και συνέχισε τον συλλογισμό της: «Η γιαγιά μου πάντα λέει, “ο άντρας που θα επενδύσει για εσένα τα περισσότερα λεφτά, είναι αυτός που θα προχωρήσεις!”», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον λόγο χωρισμού με τον σύντροφό της, όπου σημείωσε: «Δεν ήταν η τσιγκουνιά, αλλά η μάνα του…». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο My Style Rocks και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Λάκης Γαβαλάς τη θέση του Δημήτρη Σκουλού, η Αιμιλία απάντησε: «Αυτή η αλλαγή μου φαίνεται τέλεια! Ο Λάκης Γαβαλάς είναι υπέροχος. Ο κύριος Σκουλός κάνει πολύ ωραία και άλλα πράγματα, οπότε μια χαρά θα είναι και αν αποχωρήσει από το My Style Rocks».