Πατέρας Στυλιανός: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι! Σας λέω διαστροφικό» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα με την "επίθεση" για την προσωπική του ζωή

«Τον είδα ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό μου», εκνευρισμένος και ο Μικρούτσικος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας Στυλιανός: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι! Σας λέω διαστροφικό» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα με την

Καλεσμένος στο Super Κατερίνα βρέθηκε την Παρασκευή 12/1 ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου για να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και προκλήθηκε μεγάλη ένταση στο πλατό.

Ο ίδιος, μάλιστα, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Πουλόπουλο, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποια λύση στο ζήτημα, εφόσον ο ιερέας επέμενε πως μία σχέση ανάμεσα σε πρόσωπα του ίδιου φύλου είναι θέμα διαστροφής. Αφού εκείνος αποχώρησε τελικά, ακολούθησε ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς δεν εξέφρασε την άποψή του μπροστά στον καλεσμένο τους.

Δείτε επίσης: «Στα 31 μου αποδέχτηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό! Δε θα ξεχάσω ποτέ...» - Το άβολο περιστατικό του Γιάννη Πουλόπουλου σε έξοδο με το σύντροφό του

Χαμός στο Super Κατερίνα με τον πατέρα Στυλιανό και τον Γιάννη Πουλόπουλο

  • Πάτερ Στυλιανός: Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε, αυτή η φύση μας λέει ότι είναι μια θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Αυτός είναι ο πυρήνας πάνω στον οποίο θα πρέπει να συζητήσουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη, αλλά είναι μέσα στο μίσος. Το συμπόσιο του Πλάτωνα και του Ξενοφώντα θεωρεί απολύτως αφύσικο να συνέρχονται δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου. Τονίζει και την συναισθηματική αντίθεση του ενός με τον άλλο. Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι.
  • Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό με προσβάλλει προσωπικά. Δεν σας συγχωρώ, γιατί έχετε πει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί, ότι έχουμε θλίψη και μίσος μέσα μας. Ως εκπρόσωπος αυτής της κοινότητας, με προσβάλλει πολύ αυτό το πράγμα που λέτε.
  • Πάτερ Στυλιανός: Αν σας προσβάλλει, διαβάστε τον Ξενοφώντα...
  • Γιάννης Πουλόπουλος: Τι να διαβάσω; Δεν ξέρω εγώ τι άνθρωπος είμαι; Είναι δυνατόν να λέτε αυτό το πράγμα;
  • Πάτερ Στυλιανός: Το λέω ως ψυχίατρος... Δεν μιλάω για τον Γιάννη. Μιλάω γενικά. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό. Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο.

Και συνέχισε:

«Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου εσείς να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

Και παρόλο που όλοι στο πλατό επέμεναν για στην αντίθετη άποψη, ο ίδιος κατέληξε: «Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές. Σας λέω διαστροφικό».

Δείτε επίσης: «Να ρωτήσει τους φίλους του τους ομοφυλόφιλους αν...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Πουλόπουλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Μετά από λίγο, λοιπόν, ο πατέρας αποχώρησε και η Κατερίνα Καινούργιο δήλωσε απευθυνόμενη προς τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με αφήνει ο Θέμης Μάλλης, έχει φύγει ο πάτερ και δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να τοποθετηθείς και πριν, αν θέλεις τη γνώμη μου» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όχι θα επιμείνω σε αυτό. Θέλω να υποστηρίξω τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου γιατί μου έδωσε τζάμπα ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν, τον είδα ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό μου», απάντησε εκείνος, με την παρουσιάστρια να αναφωνεί:

«Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Η εκπομπή αποδέχτηκε αυτά που είπε; Ο Γιάννης ήταν ενήμερος ότι θα έρθει ο πάτερ εδώ. Εγώ τοποθετήθηκα εκείνη την ώρα, εσύ γιατί όχι;».