Ελένη: Εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Χωρίς λόγια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη: Εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Με απουσίες ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή 12/1 στην εκπομπή της Ελένη με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει στο τηλεοπτικό της κοινό, πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε θα είναι σήμερα παρών στο πλατό μαζί με την ομάδα του.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια ο δημοσιογράφος απουσιάζει για λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάλη τόνισε, πως ο συνεργάτης της δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό, όπως πολύς κόσμος, αλλά αντιμετωπίζει μια ίωση.

Η Ελένη Μενεγάκη αφού λοιπόν έστειλε και δημόσια τα περαστικά της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο του ευχήθηκε παράλληλα γρήγορη ανάρρωση και από τη Δευτέρα 15/1 να είναι και πάλι πίσω στο πλατό του Mega.

Δείτε επίσης: Τα δύο μυστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου για απώλεια κιλών

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είναι Παρασκευή χωρίς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, Θα του πούμε περαστικά. Ήρθε και η δικιά του ώρα, λίγο έτσι να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα της εργασίας. Αρρώστησε, περαστικά να είναι, εύκολα και γρήγορα. Ελπίζω από την Δευτέρα να είναι κοντά μας. Όχι, δεν αρρώστησε με covid, μια ιωσούλα λίγο που δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι - καταλαβαίνετε, χωρίς λόγια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τι θα συμβεί με το συμβόλαιο του και το Mega;

Για την πρωινή εκπομπή του MEGA, απάντησε: «Παιδιά και να γνώριζα κάτι δεν θα το έλεγα. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη Οκτώβρης, ας το ζήσουμε, ας κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή να περνάει καλά ο κόσμος. Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά. Καλύτερα να θέλετε κι άλλο παρά να περισσεύει. Τώρα που αυξήθηκε ο χρόνος της εκπομπής, είναι τόσο όσο πρέπει».

Σχετικά με το συμβόλαιο του με το κανάλι που φτάνει στο τέλος του, είπε: «Μίλησα με αφορμή τον Αντετοκούνμπο . Είπα ότι είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω. Ας πούμε η Ζήνα το τολμάει, πάει και διαπραγματεύεται το συμβόλαιο της ανά χρόνια. Δεν είμαι όμως η Ζήνα, μακάρι να γίνω», είπε ο Ουγγαρέζος πριν από μερικούς μήνες στο I Love ΣουΚου.