«Σταμάτησα τελείως το...» - Τα δυο μυστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου που τον βοήθησαν να αδυνατίσει

Φόρεσε ξανά το παλιό του παλτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σταμάτησα τελείως το...» - Τα δυο μυστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου που τον βοήθησαν να αδυνατίσει

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του έχει δει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από πέρσι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά (όπως είχε αποκαλύψει στο πλατό της Ελένης στο MEGA) και τελικά τα κατάφερε όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών.

Μάλιστα είχε προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση φορώντας κορσέ για κάποιο διάστημα, αφού ήθελε να να αφαιρέσει ένα θέμα τοπικό που είχε από μικρό παιδί καθώς έσφιγγε τις ζώνες του στην κοιλιά.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες χθες 19/12, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τα δυο μυστικά που τον βοήθησαν να φορέσει ξανά το παλιό του παλτό.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο», αποκάλυψε για τα δυο tips του που τον βοήθησαν να αδυνατίσει.

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει, είπε: «Το χειρότερο δώρο που πήρα είναι μια φρουτιέρα. Μου την πήρε η κουμπάρα μου. Κουμπάρα με συγχωρείς πολύ».

«Ντρεπόμουν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Πεταγόταν από τον αφαλό ένα προκοίλι»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό ''Vita'' με τον γνωστό και επιτυχημένο στο χώρο ραδιοφωνικό παραγωγό - παρουσιαστή να μιλάει για τις αλλαγές, που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του.

Ανάμεσε σε αυτές δεν ήταν όλες θετικές, όπως η απώλεια των γονιών του σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο η εξέλιξη αυτή είναι κάτι, που ούτε Δημήτρης αλλά και κανείς δε μπορεί να ελέγξει στη ζωή.

Στη συνέχεια και αφού συνέβησαν οι παραπάνω εξελίξεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να κάνει αλλαγές, που ήθελε εδώ και καιρό - οι περισσότερες είχαν να κάνουν με το σώμα του - κα φυσικά ανέβασαν την αυτοπεποίθησή και τη διάθεσή του.

«Εγώ πέρσι, στα 42 μου αποφάσισα να κάνω το σέρβις των 40 χιλιάδων χιλιομέτρων, όπως το λέω για πλάκα. Είπα λοιπόν πως ό,τι με χαλάει, ό,τι έχει φθαρεί στο σώμα μου θα το φτιάξω. Ξεκίνησα να φτιάξω τον ώμο μου, γιατί μου έβγαινε συνέχεια, όπως το λένε επιστημονικά καθ’ εξίν. Πήγα λοιπόν σε έναν πολύ καλό ορθοπεδικό, ο οποίος εφάρμοσε μια μέθοδο που λέγεται λαταζέ, πρόκειται για μία πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση και το φτιάξαμε. Και έπειτα έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά.

Από μικρός είχα εκ γενετής μια μικρή «μουσούδα» στην κοιλιά μου. Δηλαδή, όπως πήγαινε ευθεία το σώμα μου, πεταγόταν κάτω από τον αφαλό ένα μικρό προκοίλι, με το οποίο στην αρχή δεν είχα πρόβλημα, τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Άλλωστε ποτέ δεν πούλησα σώμα και ποτέ δεν είχα στη φαρέτρα με τα προσόντα μου το «βέλος» του σώματος.

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, για εμένα ήταν η χειρότερη. Υπήρχαν στιγμές που εξαιτίας των επιπλέον κιλών μου, με το που έβγαινα από τη θάλασσα, έριχνα κατευθείαν πάνω μου την πετσέτα, για να μη δουν οι άλλοι το στήθος μου που πεταγόταν ή την κοιλιά μου. Τα λίγα ρούχα με ζόριζαν και τα πολλά με ζέσταιναν. Θυμάμαι επίσης, χαρακτηριστικά να βγαίνω από το μπάνιο μου και να ντρέπομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη». είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Oυγγαρέζος - Κιλά