Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση, πιάσε κορσέ!» - Η αποκάλυψη του για την αισθητική επέμβαση

«Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση, πιάσε κορσέ!»  - Η αποκάλυψη του για την αισθητική επέμβαση

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα του Star για τις δηλώσεις του στην εκπομπή του Mega, περί λιποαναρρόφησης.

«Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι άμα θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ», αποκάλυψε για πρώτη φορά και συνέχισε «Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε», είχε πει - δείτε εδώ το αντίστοιχο απόσπασμα.

Οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την λιποαναρρόφηση που έκανε

«Ναι, την έκανα. Πιάσε κορσέ. Δυνατός; Πολύ δυνατός! Θα με καλέσετε σωστά, όμορφα, θα με τρατάρετε στο τραπεζάκι, να δω και τα φιλαράκια μου τα καλά και θα τα πούμε όλα..», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τότε που χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς, δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια άλλη σχέση, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχει κάνει (δείτε εδώ με ποιον έχει σχέση εκείνη). Για την Κατερίνα Ζαρίφη, βέβαια, έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα, αφού η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις και για το πρώην της, αλλά και για τον νυν της και την σχέση τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει).

Οι δυο τους συνεργάζονται, λοιπόν, στο ραδιόφωνο και η Ελένη Μενεγάκη που τους ακούει συχνά θέλησε να επισημάνει μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο MEGA, πως έχουν τρομερή χημεία, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να της απαντήσει και να την κάνει να αναστατωθεί με όσα της είπε.

«Με τη Ζαρίφη κάνεις χορευτικά στο ραδιόφωνο;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και εκείνος εξήγησε: «Μόνο χορευτικά κάνουμε. Γενικά έχουμε αρχίσει και έχουμε πολύ χημεία φιλική, αλλά την… εκμεταλλευόμεθα».

Τότε είναι που η Μενεγάκη σηκώθηκε από την θέση της, έπεσε πάνω στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ταραγμένη πρόσθεσε: «Έχεις κάτι να μου πεις; Αυτό θα με ξάφνιαζε επικίνδυνα», και όλοι οι συνεργάτες τους ξέσπασαν σε γέλια με την αντίδρασή της.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ούτε δύο λεπτά δεν έκατσα στο...» - Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη σύντροφο του