Τζώρτζης Μονογυιός: ''Ραγίζουν'' καρδιές με την ανάρτηση της μητέρας του για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του

Πού και πότε θα γίνει το μνημόσυνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eleni Xydaki  - facebook
Eleni Xydaki - facebook

Την Κυριακή 14/1 συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα, που ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή σε άσφαλτο της Βούλας μετά από τροχαίο δυστύχημα, που είχε ο γνωστός επιχειρηματίας και αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού (δείτε εδώ την ανάρτηση της για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του).

Μέσα από ανάρτηση, που έκανε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού την Παρασκευή 12/1 στο Fceebook έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για την ημέρα, την ώρα και την τοποθεσία, που θα τελεστεί το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση των δύο ετών από τον θάνατό του.

H ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού για το μνημόσυνο των 2 ετών από τον θάνατο του

«Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στον Ιερό ναό ζωοδόχου Πηγής Μητρόπολη Μυκόνου τελούμε το 2ΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μου γιού Γεωργίου. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού.

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Μονογυιού

Στην έκθεση ζωγραφικής της Μιράντας Βατοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/1/23 η Κατερίνα Μονογυιού. Εκεί, η βουλευτής μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών και μέσα σε όλα ρωτήθηκε για την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

«Η ζωή προχωράει και πρέπει να προχωρήσουμε και εγώ και η οικογένειά μου. Προσευχόμαστε για αυτόν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Δες το απόσπασμα στο 00:56!