Σπαράζουν καρδιές - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Μονογυιού για το ετήσιο μνημόσυνο του αδερφού της, Τζώρτζη

Πέρασε ένας χρόνος από τη μοιραία μέρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας χρόνος έχει περάσει περίπου από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε από τη ζωή, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που βίωσε (δείτε εδώ το βίντεο με την Ferrari του να συγκρούεται στην παραλιακή). Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος πέθανε τόσο ξαφνικά και τόσο νέος, αφήνοντας πίσω του μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Όλοι τους προσπαθούν να προχωρήσουν παρακάτω και, μάλιστα, η αδερφή του, Κατερίνα, βάφτισε και τον μικρό του γιο, ωστόσο όσο πλησιάζει το μνημόσυνό του, αρχίζουν να θυμούνται τα γεγονότα ένα ένα στο μυαλό τους και δεν μπορούν να βρουν ηρεμία.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το μνημόσυνο του αδερφού της, Τζώρτζη

Η μητέρα του τις προάλλες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα κείμενο που ράγισε καρδιές για το παιδί της, με την ίδια να εξομολογείται πόσο της λείπει ο γιος της, ενώ στην φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το κείμενο είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι σφιχτά.

«Την Κυριακή 8/1/23 ένας χρόνος χωρίς εσένα. Ένα μήνυμα στο κινητό μου και όλα τελείωσαν.Μπορεί να έφυγες για πάντα, αλλά είσαι πάντα κοντά μου. Οι αναμνήσεις, το χαμόγελο σου, το βλέμμα σου, οι συζητήσεις μας, η μυρωδιά σου, τα φιλιά σου μια μέρα πριν λες και ήξερες ότι θα φύγεις. Είναι πράγματα που δεν θα με εγκαταλείψουν ποτέ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined

Το Σάββατο 7/1, η αδερφή του προχώρησε και εκείνη σε μία ανάρτηση μέσα από το δικό της προφίλ, ενημερώνοντας τον κόσμο που επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του στο μνημόσυνο σχετικά με την τοποθεσία, την ημέρα και την ώρα που αυτό θα τελεστεί.

«Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μητρόπολη Μυκόνου τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδερφού Γεωργίου», σημείωσε η ίδια.