Ζαφείρης Μελάς: «Λάθος ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Τι θα πει μπέργκερ;»

Απόλυτος στις δηλώσεις του ο τραγουδιστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Στο παρελθόν έχουν τραγουδήσει μαζί, και σε γενικές γραμμές είχαν καλές σχέσεις όπως θα παραδεχτούν και οι ίδιοι, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Ζαφείρη Μελά στο «Πρωινό». Ο τραγουδιστής ήταν κάθετος για τις διαφημίσεις, παίρνοντας το μέρος του Γιώργου Νταλάρα που δήλωσε ότι «Είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Γεγονός είναι ότι κάνουν διάφορα, απαγορεύεται όμως ένας τραγουδιστής να βγαίνει να κάνει διαφήμιση για λουκάνικα και για μπουγάτσες», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι; Δεν σέβονται τους υπολοίπους που είναι πιο σοβαροί άνθρωποι και έχουν χτίσει καριέρα; Να κάνεις μία σοβαρή διαφήμιση, όχι για λουκάνικα και μπριζόλες. Στο βωμό της επιτυχίας τα ισοπεδώνουμε όλα; Δεν σεβόμαστε τίποτα;»

Δείτε επίσης: Ελένη: Εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Ζαφείρης Μελάς: «Και η Δέσποινα είναι λάθος και ο Αργυρός»

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις διαφημίσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Ζαφείρης Μελάς δεν δίστασε να πει εκ νέου τη γνώμη του: «Και η Δέσποινα είναι λάθος. Αλλαντικά και τυριά τώρα; Λάθος ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τι θα πει μπέργκερ; Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ; Ρωτήσατε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ; Ρωτήστε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ και μετά να δούμε αν η διαφήμιση ισχύει. Αν και είναι φιλαράκος μου ο Αργυρός, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Τώρα για μπέργκερ και για λουκάνικα και για πατάτες», με τους τόνους να ανεβαίνουν όσο μιλούσε στο τηλέφωνο. Πάντως όπως κατέληξε, αυτό δεν πρόκειται να κάνει κακό στην καριέρα του, αλλά δεν υπήρχε λόγος να πει «ναι» σε αυτήν την πρόταση ακόμα και αν ήταν καλό το αντίτιμο. «Εγώ πάντως δεν θα το έκανα», κατέληξε.