Μαντώ Γαστεράτου: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει!!! +2» - Η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Μαντώ Γαστεράτου
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον Νίκο Ισηγόνη το 2018 μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2020, και την Κυβέλη, η οποία ήρθε στη ζωή τους περίπου δύο χρόνια πριν, στις 8 Αυγούστου του 2022 συγκεκριμένα.

Πλέον έχει βρει τους ρυθμούς της και έχει προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα, όμως αυτή σύντομα θα αλλάξει αφού δύο νέα μέλη θα έρθουν στην οικογένειά της. Η αδερφή της, όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από την φουσκωμένη κοιλίτσα, σύντομα θα γίνει μητέρα διδύμων! Ο ενθουσιασμός και η χαρά της δεν περιγράφονται.

Δείτε επίσης: «Ήμουν τόσο αγχωμένη! Τόσο κλάμα ούτε στο γάμο μου» - Φανερά συγκινημένη η Μαντώ Γαστεράτου μετά τη βάφτιση της κόρης της

Η ανακοίνωση της Μαντώς Γαστεράτου για την εγκυμοσύνη της αδερφής της

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει!!! +2

Απίστευτο το συναίσθημα Περιμένω πως και πως να αγκαλιάσω τα ανιψάκια μου και να τα δω να μεγαλώνουν δίπλα στα μικρά μου!!! Προς το παρόν ο Γιώργος και η Κυβέλη έχουν κάνει "κατάληψη" στο καρότσι που πήραμε δώρο στον θείο Χάρη και στην θεία Ειρήνη... Εγώ από την άλλη είμαι ήδη "χαζοθεία" με την βούλα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές κάτω από την ανάρτηση.

Πόσα κιλά πήρε στις δικές της εγκυμοσύνες

Για τις εγκυμοσύνες της και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στο κανάλι της Ιφιγένειας Μπάκα στο Youtube και αποκάλυψε πως το αντιμετώπισε. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χώρο της τηλεόραση και και στις δύσκολες συνεργασίες που είχε.

«Οι άνθρωποι που απευθύνθηκα, πρώτον ήταν ένας διατροφολόγος ο οποίος με βοήθησε να χάσω τα κιλά που είχα πάρει και από τις δυο εγκυμοσύνες γιατί… και στις δυο εγκυμοσύνες έτρωγα !Στην πρώτη είχα πάρει 25 κιλά , μετά από 2 χρόνια ήρθε και η μπεμπούλα μου που προστέθηκαν άλλα 20 κιλά οπότε, αυτό το παραπανίσιο βάρος που είχα πάρει και δεν χάθηκε ποτέ, είπα ότι τώρα που έχω μπει σε μια σειρά και έχω βρει τα πατήματα μου και χρόνο για τον εαυτό μου θέλω να ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία πολύ πιο ήρεμα και ομαλά», ανέφερε

Δείτε επίσης: Βαφτίστηκε η κόρη της Μαντούς Γαστεράτου - Εντυπωσιακή με λευκό μίντι φόρεμα και φραμπαλά στο μανίκι

«Με το που γέννησα τον Γιωργάκη, μετά από έναν χρόνο, είχα στο μυαλό ότι ΟΚ, θα κάνω και δεύτερο παιδάκι». Δεν πίεσα καθόλου τον εαυτό μου, είπα ότι πάμε τώρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το σώμα μας». πρόσθεσε.

«Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι για να αντέχεις τις ματαιώσεις. Γιατί εκτίθεσαι στον κόσμο, δίνεις κομμάτια σου. Υπήρξαν και δύσκολες συνεργασίες αλλά πάντοτε κατάφερνα να βρω ένα κανάλι επικοινωνίας και να συμπλέω. Πάντα περνάς από μια σύγκριση και έναν ανταγωνισμό», κατέληξε.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της: