Στούντιο 4: «Ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας μωράκι, κοριτσάκι», «Κι εγώ νονός» - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα

Το μήνυμα που έλαβε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: «Ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας μωράκι, κοριτσάκι», «Κι εγώ νονός» - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην ΕΡΤ, Στούντιο 4, δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της το οποίο έκανε την ίδια και τον συνεργάτη της, Θανάση Αναγνωστόπουλο, να πετάξουν από την χαρά τους. Ενημερώθηκαν για ένα μωρό που ήρθε στον κόσμο!

Το μήνυμα αυτό έφτασε στα χέρια της από μία τηλεθεάτρια, η οποία τους παρακολουθούσε την ώρα του τοκετού. Αμέσως οι δυο παρουσιαστές της ευχήθηκαν στον αέρα για το νέο μέλος, με τον δεύτερο να δείχνει την επιθυμία του να γίνει νονός.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ποια καλλονή της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί;

Η εγκυμοσύνη που ανακοινώθηκε στον αέρα του Στούντιο 4

«Και το άλλο που θέλω να σας πω, το καλό νέο της ημέρας. Να σας διαβάσω ένα μήνυμα που μου ήρθε;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ξεκίνησε να διαβάζει:

«Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας πω ότι την Τετάρτη, την ώρα της συνέντευξης του Γιώργου Χατζηνάσιου, βλέποντάς σας στην αίθουσα του τοκετού, ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας μωράκι, κοριτσάκι. Εύχομαι να' στε γουρλήδες για τη ζωή της», έγραφε το μήνυμα.

«Μακάρι, μπράβο, ευχαριστούμε! Να σας ζήσει! Τι ωραία νέα! Κι εγώ νονός», δήλωσε τότε ενθουσιασμένος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συμπληρώνει. «Να σας ζήσει, να σας ζήσει, να σας ζήσει! Ελπίζουμε όντως να της φέρουμε γούρι! Με Γιώργο Χατζηνάσιο μόνο ωραία τραγούδια θα ακούει στη ζωή της. Πολύ συγκινητικό, σας ευχαριστούμε πολύ!».

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για άλλη μία εγκυμοσύνη της εγχώριας showbiz

Με χαμόγελο και φουσκωμένη κοιλίτσα υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Ελισάβετ Σπανού, ανακοινώνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με μία ανάρτηση στο Instagram. Το εν λόγω post σχολίασαν στην εκπομπή «Ηappy Day», στέλνοντας τις ευχές τους στην εγκυμονούσα τραγουδίστρια, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα ότι περιμένουμε κι άλλα ευχάριστα μέσα στη χρονιά αφού υπάρχει και μία δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

«Με το καλό κουκλάρα μου. Με ποιον περιμένει το παιδάκι; Αυτό το ξέρουμε ή δεν μπορούμε να το πούμε; Παιδιά, να είναι ευτυχισμένο το κορίτσι, όπως και να έχει προχωρήσει, με το καλό», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να προσθέσει στη συνέχεια: «Κοίτα, εγώ ξέρω και για μια άλλη αλλά δεν ξαναμπλέκομαι να πω πρώτη κάτι, χωρίς πράσινο φως, είτε είναι έρωτας, είτε εγκυμοσύνη... Παναγίτσα μου».