Υρώ Μανέ: Ξανθιά με γαλανά μάτια και γυμνασμένο κορμί - Αυτή είναι η καλλονή κόρη της

Μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Υρώ Μανέ παντρεύτηκε το 1997 με τον Τάσο Νταϊόγλου (δείτε τον εδώ) και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την ίδια χρονιά, την οποία ονόμασαν Φαίδρα. Η ίδια πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα! Πήρε το καλλιτεχνικό πνεύμα της μητέρας της, αλλά δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική. Στράφηκε προς τον χορό. Εργάζεται πλέον ως χορογράφος και ως σύμβουλος κινησιολογίας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προβάλλει διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Είναι κατάξανθη, με μακριά μαλλιά, ενώ έχει και καταγάλανα μάτια. Έχει μοιάσει, μάλλον, λίγο παραπάνω στον πατέρα της. Έχει χιλιάδες ακόλουθους και σε κάθε της ανάρτηση, οι οποίες κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με τη δουλειά της, τα like και τα σχόλια "πέφτουν βροχή".

Δείτε επίσης: Υρώ Μανέ: «Τι ερώτηση είναι αυτή;» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του "Στούντιο 4"

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Υρώς Μανέ

Η εξομολόγηση που έκανε για εκείνη

Η Υρώ Μανέ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 4/7/22. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα Εγκλήματα, τα οποία έχει συνυφασμένα με τη γέννηση της κόρης της.

«Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο», λέει η ηθοποιός. Για το πόσο δύσκολο ήταν να συνδυάσει το μεγάλωμα του παιδιού της με τις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις, η Υρώ Μανέ αναφέρει: «Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο.

Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ».