Αράχωβα: «Οι μηνύσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο...» - Οι δηλώσεις της δικηγόρου του ιδιοκτήτη ταβέρνας που υποδείχθηκε ως ο δολοφόνος του Όλιβερ

Όλα όσα έιπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αράχωβα: «Οι μηνύσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο...» - Οι δηλώσεις της δικηγόρου του ιδιοκτήτη ταβέρνας που υποδείχθηκε ως ο δολοφόνος του Όλιβερ

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, έκανε, το πρωί της Παρασκευής 21/1 η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που υποδείχθηκε ως ο δολοφόνος του Όλιβερ, η μίλησε για την αντεπίθεση που θα προβεί προς όλες τις κατευθύνσεις κατηγορίας. Ο ιδιοκτήτης, μηνύει όσους τον κατηγορούν και τον απειλούν.

Υπενθυμίζουμε, ότι το άτυχο ζώο βρέθηκε κακοποιημένο μετά από μία ολόκληρη ημέρα, που είχε εξαφανιστεί στην οικία του. Πιο συγκεκριμένα, είχε σπασμένα πλευρά, χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε (δείτε εδώ μαρτυρίες για τον δράστη).

Οι δηλώσεις της δικηγόρου

«Καταρχάς θέλω να διορθώσω κάτι, επειδή στο διαδίκτυο εξαπλώνεται καθημερινά αυτή η συκοφάντηση, οι μηνύσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο. Οι είκοσι μηνύσεις έγιναν μόνο προχθές. Ήδη υποβλήθηκε και άλλη μια εχθές για εκτός Αττικής. Ο όγκος είναι πάρα πολύ μεγάλος και η διάχυση της πρωτοφανούς αυτής συκοφάντησης.

Είναι μια σωρεία ανθρώπων, υπό την καθοδήγηση κάποιων. Όλοι αυτοί βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν όλο το μίσος και τον φθόνο εναντίον ενός ανθρώπου ο οποίος στοχεύθηκε. Εμένα με ενδιαφέρει ότι αυτός ο άνθρωπος καταστράφηκε προσωπικά, επαγγελματικά και ηθικά. Όλα αυτά θα αναζητηθούν και η τιμωρία των εκατοντάδων, ήδη η επόμενη μήνυση στρέφεται εναντίον άνω των εκατό ατόμων.

Όλα αυτά ξεκίνησαν από την περιφορά διάφορων προσώπων σε τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι φιλοξενήθηκαν κατ’ επανάληψη. Έτσι μπόρεσαν και χειραγώγησαν ένα πλήθος ψυχωτικών διαδικτυακών κατήγορων, που βρήκαν μια ευκαιρία από το πουθενά να στοχεύσουν έναν άνθρωπο ο οποίος από το ’82 είναι ένας ήσυχος άνθρωπος με το μαγαζί του και φέρει εκτίμησης. Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας βρέθηκαν να στοχεύουν, να συκοφαντούν και να απειλού...»

Δείτε εδώ το βίντεο: