Γιάννης Πουλόπουλος: «Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να...» - Η φωτογραφία από το σύμφωνο συμβίωσης

«Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: «Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να...» - Η φωτογραφία από το σύμφωνο συμβίωσης

Μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 12/1, ο Γιάννης Πουλόπουλος, από την ημέρα που υπέγραψε με τον σύντροφό του σύμφωνο συμβίωσης, με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε το πρωί της ίδια ημέρας στον αέρα της εκοπμπής Super Κατερίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρωινή εκπομπή, ήταν σήμερα καλεσμένος ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου για να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Κατα τη διάρκεια της συζήτησης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο με αφρομή τη δήλωση του ότι μία σχέση ανάμεσα σε πρόσωπα του ίδιου φύλου είναι θέμα διαστροφής (δείτε εδώ).

Η φωτογραφία του Γιάννη Πουλόπουλου από το σύμφωνο συμβίωσης

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πλευρά του, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τις ερωτικές του προτιμήσεις αλλά και για τοβν σύντροφό του με την οποίο έχουν συνάψει το σύμφωνο από το 2016. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook από εκείνη την ημέρα, προκειμένου να τοποθετηθεί και να εκφράσει τις δικές του σκέψεις.

"Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους.

Μια από αυτές, η @olympiakrasagaki , ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το "μισό μου πορτοκάλι".
Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη!
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"

Δείτε εδώ την ανάρτησή του

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για φιλικό του περιβάλλον

«Εγώ απλά θα πω ότι ο ρόλος της τηλεόρασης είναι να εκπαιδεύσει την ελληνική κοινωνία και να αποδεχόμαστε τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Δεν είναι πια καρικατούρες όπως ήταν παλιά. Το λέω εγώ που το έχω περάσει. Όταν κάποια στιγμή στα 31 μου αποδέχτηκα τον εαυτό μου και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό λυπάμαι που το λέω, αλλά άλλαξα παρέες γιατί - δε θα ξεχάσω ποτέ - ότι έχω πάει σε γιορτή μιας φίλης με τον σύντροφό μου - που δεν είπα ποτέ ότι είναι σύντροφός μου απλά το κατάλαβαν - και είπε: «Δεν σεβάστηκε τους γονείς μου που ήρθε εδώ με τον γκόμενο;». Αυτό είχε ειπωθεί. Δεν τους ξαναείδα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.