Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν θα ήθελα να το μοιραστώ...» - Οι δηλώσεις του για Κουτσοκώστα και Καλλίνη

«Θα δείξει πώς θα πάει η συνεργασία με τη Σίσσυ Καλλίνη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν θα ήθελα να το μοιραστώ...» - Οι δηλώσεις του για Κουτσοκώστα και Καλλίνη

Για την νέα προσθήκη της Σίσσυς Καλλίνη στην εκπομπή Ι love ΣουΚου, αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί με την πρωήν συνεργάτιδά του, Τζο Κουτσοκώτα, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 12/1.

Υπνεθυμίζουμε ότι μετά την ξαφνική αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώτσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στη μέση της σεζόν, η Σίσσυ Καλλίνη, αποφασίστηκε, να είναι εκείνη η οποία θα πλαισιώσει την ομάδα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για Κουτσοκώστα και Καλλίνη

«Θα δείξει πώς θα πάει η συνεργασία με τη Σίσσυ Καλλίνη, το Σαββατοκύριακο θα είναι η πρώτη μας φορά στον αέρα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είναι η Σίσσυ στην παρέα μας, θα δείξει. Δεν μου αρέσει καθόλου να συγκρίνω δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο πόστο. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που η Σίσσυ είναι στην παρέα μας, συνεχίζω να αγαπώ πάρα πολύ τη Τζο. Είναι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, ελπίζουμε η εκπομπή να είναι αυτή που πρέπει να είναι.

Ήταν εξαιρετική η Σίσσυ στο δοκιμαστικό, εγώ μπορώ να πω μόνο τη δική μου πλευρά. Ένιωσα πολύ ωραία, είναι ένας άνθρωπος που έχω ξαναδεί τηλεοπτικά, μου αρέσει πάρα πολύ και νιώθω ότι ταιριάζει στη χημεία της παρέας.

Είδαμε ότι υπάρχει μία κοινή γραμμή στο πώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, στα θέματα που σχολιάσαμε και συζητήσαμε. Είδαμε ότι ταιριάζουμε, έχουμε ίδιο ρυθμό, ίδια αντίληψη του χιούμορ και τον ίδιο τρόπο που θέλουμε να σχολιάζουμε τα πράγματα. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα μας» ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την Τζο Κουτσοκώστα απάντησε: «Σίγουρα είδαμε κι άλλα πρόσωπα, τα είδαν και οι άνθρωποι του καναλιού. Δεν το αποφάσισα εγώ. Έχω επικοινωνία με τη Τζο αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Η σχέση μας έχει παραμείνει όπως ήταν, δεν μιλάμε πλέον για το κομμάτι της εκπομπής».

Δείτε εδώ το βίντεο: