Σίσσυ Καλλίνη: «Δεν θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις για το I love ΣουΚού και η αντίδρασή της για την Κουτσοκώστα

«Υπάρχει μια αισθητική τοποθέτηση και ο καθένας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σίσσυ Καλλίνη: «Δεν θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις για το I love ΣουΚού και η αντίδρασή της για την Κουτσοκώστα

Για την συμμετοχή της στην εκπομπή I love ΣουΚού, μετά την αποχώρηση της Τζό Κουτσοκώστα, μίλησε η Σίσσυ Καλλίνη, το πρωί της Πέμπτης 11/1, στην εκπομπή Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει στην ομάδα του πρωινού.

Πριν από μερικές μέρες, είχε γίνει γνωστό ότι η συνεργάτιδα της εκπομπής, Τζο Κουτσοκώτα, αποφάσισε να παραιτηθεί στη μέση με της σεζόν. Στις δηλώσεις της είχε αφήσει αιχμές για το κλίμα και τη φύση της εκπομπής (δείτε εδώ) με την Μπέτυ Μαγγίρα να δίνει την δικής της αιχμηρή απάντηση.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Καλλίνη για την συμμετοχή της στο I love ΣουΚού

«Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έχει έναν ευφυή τρόπο να κάνει χιούμορ κι εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί έχω κι εγώ πολύ χιούμορ. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα, υπάρχει μια διάθεση για συνεργασία και αγκαλιά. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα. Την δουλειά την ξέρω. Δεν είχα κάνει δοκιμαστικό το καλοκαίρι. Τώρα με πήραν τηλέφωνο» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για της δηλώσεις της προκατόχου της σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει «Δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κουτσομπολεύω».

«Δεν θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου. Στο κάθε πράγμα υπάρχει μια αισθητική τοποθέτηση και ο καθένας τοποθετείται με βάση την αισθητική του και τη νοοτροπία του» απάντησε Σίσσυ Καλλίνη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά για την αποχώρηση της Κουτσοκώστα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή, μίλησε ανοιχτά το πρωί της Παρασκευής 29/12, στην εκπομπή Super Κατερίνα, για την απόφαση της συνεργατιδάς του να αποχωρήσει στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν.

«Δεν ήξερα καθόλου ότι θα συμβεί αυτό. Το πληροφορήθηκα τελευταία στιγμή. Δεν είχα κάποια ένδειξη ότι η Τζο Κουτσοκώστα δεν ένιωθε καλά. Περνούσαμε πολύ καλά, την αγαπώ πολύ την Τζο. Πραγματικά με ξάφνιασε. Δεν είχαμε κανένα δείγμα ότι είχε κάτι. Εμείς νιώθαμε μια χαρά» είπε αρχικά.

«Αν κάποιος άνθρωπος δεν νιώθει καλά σε ένα πλαίσιο εργασίας που βρίσκεται, πολύ καλά κάνει και αποχωρεί και μπράβο της. Είχε τη δύναμη να φύγει. Άλλοι άνθρωποι δεν το κάνουν. Δεν έχουμε βρει ακόμη αντικαταστάτρια για την Τζο. Θα το δούμε στις επόμενες ημέρες το τι ακριβώς θα συμβεί» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε εδώ το βίντεο: