Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στην Τζο Κουτσοκώστα: «Ήξερε πολύ καλά που ερχόταν! Δεν μου αρέσει να...»

«Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στην Τζο Κουτσοκώστα: «Ήξερε πολύ καλά που ερχόταν! Δεν μου αρέσει να...»

Στο επίκεντρο είχε βρεθεί η Μπέττυ Μαγγίρα πριν από μερικές ημέρες, όταν έγινε γνωστή η παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, I love Σουκου, καθώς όπως είχε πει το να κάθεται σε ένα πάνελ και να κράζει κάποιους ανθρώπους που μετά θα τους βλέπει στο δρόμο και θα τους χαιρετάει δεν της ταίριαζε, καθώς δεν έχει μάθει έτσι από την οικογένεια της.

Βέβαια, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες με αιχμηρά λόγια, άφησε ανοιχτό και το γεγονός πως είχε άσχημες σχέσεις με την ίδια την Μπέττυ Μαγγίρα, όταν δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν είχε κάποιο παράπονο από εκείνη.

Όλο αυτό το διάστημα που γινόντουσαν αυτές οι κουβέντες, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τηρούσε σιγή ιχθύος. Όμως, όπως κυκλοφόρησε την πήρε τηλέφωνο για να λύσουν τις τυχόν παρεξηγήσεις τους.

Δείτε επίσης: Μετά την αποχώρηση της Τζό Κουτσόκωστα, αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στην Τζο Κουτσοκώστα

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της στο Nox, χθες 27/12 και την ρώτησαν σχετικά με το θέμα.

«Ήταν ξαφνικό, δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι αλλά είναι σεβαστή η άποψή της. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι αφού δεν ένιωθε καλά, καλά έκανε και αποχώρησε. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και την άποψη που έχει για τα πράγματα, ήξερε που ήρθε και όταν έκανε το δοκιμαστικό. Δεν θα πω περαιτέρω πράγματα, ήξερε πολύ καλά γιατί πράγμα ήρθε στην εκπομπή.

Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην ένιωσε άνετα, μπορεί να μην έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε. Οι χημείες των ανθρώπων πολλές φορές μπορεί να μη δέσουν, να μη δέσει το γλυκό. Όλα τα σέβομαι. Απλά δεν μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα, τα οποία σε εμάς δεν έχει πει. Ήξερε πολύ καλά που ερχόταν και εμείς ήμασταν εκεί να τη βοηθήσουμε, ήμασταν ανοιχτοί από εκεί και πέρα ό,τι ειπώθηκε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα, η Μπέττυ Μαγγίρα.