Την απάντησή της θέλησε να δώσει η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε site, σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την περιουσία της. “Ξεπερνάει τον χωρισμό της μέσα στο παλάτι της: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Έλενας Ασημακοπούλου”, ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος που προκάλεσε την αντίδραση της ηθοποιού.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, εδώ και χρόνια, προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τους τόνους και να μην φέρνει συχνά στα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο πριν απο μερικούς μήνες είχε προχωρήσει σε μια βαθιά εξομολόγηση που αφορούσε το διαζύγιο της.

«Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα εγώ από παιδοψυχολόγο για να κάνω ότι πρέπει για το παιδί μου, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ και γενικά το κάνω αυτό…» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακπούλου για τα ψευδή δημοσιεύματα

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από το προσωπικό της προφιλ στο Instagram, απάντησε, με έντονο ύφος στο δημοσίευμα με αναρτήσεις στα InstaStories, θέλωντας να δώσει ένα τέλος σε όλες τις αβάσιμες θεωρίες σχετικά με την περιουσία της.

«Πολύ θα ήθελα να σας τα πω μέσα από ένα βιντεάκι αλλά επειδή είμαι κρυωμένη και έχω βήχα, αποφάσισα να σας τα γράψω. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε δημοσιεύματα αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να το πιστέψουν (εδώ κόντεψα να το πιστέψω εγώ τόσο ωραία που το έχουν γράψει).

Η κυρία Τ. ξύπνησε σήμερα με διάθεση να ασχοληθεί με εμένα και το παιδί μου. Δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ήρεμη καθημερινότητα της έφηβης κόρης μου. Έχει πάρει φωτογραφίες από διάφορα μέρη που κατά καιρούς επισκεπτόμουν και έχει φτιάξει το δήθεν παλάτι μου.

Την επόμενη φορά που θα έχει πάλι αυτήν την διάθεση, θα προτιμούσα να έρθει σε επαφή μαζί μου για να μάθει την πραγματικότητα. Και τώρα σας αφήνω γιατί μιλάω με Νέα Υόρκη και αγοράζω έναν ορανοξύστη» έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Δείτε εδώ:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ