Αφροδίτη Λιάντου: «Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί...» - Η αποκάλυψή της για το διαζύγιο των γονιών της

«Προφανώς και έχω ακούσει να λένε ότι κάνω καριέρα λόγω της μητέρας μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου το βράδυ της Πέμπτης 11/1. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις gossip εκπομπές αλλά και το πως αυτές σχολιάζουν την προσωπική ζωή των επονύμων αλλά και για το διαζύγιο των γονιών της.

Ωστόσο σε άλλο σημείο της ίδια συνέντευξης, είχε μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται καθώς και για τη σχέση με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, και με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε).

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της

«Γενικά οι εκπομπές αυτές δεν μου αρέσουν καθόλου. Πιστεύω ότι αυτό που κάνουν δεν θα τους άρεσε να τους το κάνουν. Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα πει ο άλλος για μας», δηλώνει η Αφροδίτη Λιάντου.

Το πιο σωστό είναι να φιλτράρουμε τις πληροφορίες και τις κριτικές που δεχόμαστε συνέχεια. Αν η κριτική είναι κακή αλλά έχει κάτι να μου προσφέρει, θα την ακούσω. Αν είναι απλά αρνητική και τοξική, δεν υπάρχει λόγος να αναλωθώ σε αυτό. Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός, επειδή σου βγαίνει από μόνος σου. Όχι να είσαι προσεκτικός, για να μην σε πιάσουν στο στόμα τους.»

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το διαζύγιο των γονιών μου. Έχουν καλές σχέσεις, είναι φίλοι. Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους. Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου. Πιστεύω όμως ότι ό,τι έγινε ήταν για καλό. Ίσως όντως δεν ταίριαζαν αυτοί οι άνθρωποι να ‘ναι μαζί, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι.»

«Προφανώς και έχω ακούσει να λένε ότι κάνω καριέρα λόγω της μητέρας μου. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Από ‘κει και πέρα πάντα θα λένε πράγματα, δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό» είπε μεταξύ άλλων Αφροδίτη Λιάντου.