I Love ΣουΚου: Πετούσαν ροδοπέταλα στη Μαγγίρα - Με χειροκροτήματα η υποδοχή της Σίσσυς Καλλίνη

Και επίσημα στην παρέα της εκπομπής του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου: Πετούσαν ροδοπέταλα στη Μαγγίρα - Με χειροκροτήματα η υποδοχή της Σίσσυς Καλλίνη

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 13/1 με φωνές και ροδοπέταλα. Όλοι οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα, δηλαδή, ξεκίνησαν να της πετούν φύλλα από τριαντάφυλλα για να την υποδεχθούν στο πλατό, κι αυτό γιατί δέχθηκε επίσκεψη από τον Πρωθυπουργό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται (δείτε εδώ την συμπεριφορά του προς την Μαρέβα).

Ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να αφιερώσει λίγα λεπτά για να καλωσορίσει και το νέο μέλος της παρέας, την Σίσσυ Καλλίνη, η οποία πήρε την θέση της Τζο Κουτσοκώστα εφόσον εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά λίγο πριν το τέλος του 2023.

Η υποδοχή της Σίσσυς Καλλίνη στο I Love ΣουΚου

«Παιδιά! Να καλωσορίσουμε τη Σίσσυ Καλλίνη στην παρέα μας. Το κορίτσι μας! Έχε χάρη που μου ήρθε ο πρωθυπουργός, αλλιώς θα σου έκανα μια είσοδο... Καλώς ήρθες Σίσσυ», είπε χαρακτηριστικά προς την δημοσιογράφο η οποία ντύθηκε στα ροζ και έδειξε να είναι τρομερά ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα. Και αφού κάθισαν στο τραπέζι όπου παρουσιάζουν τις ειδήσεις της εβδομάδας, εκείνη αναφώνησε: «Μου έχει φύγει το τρακ, είμαι μια χαρά».

Η επικοινωνία της Μπέττυς Μαγγίρα με την Τζο Κουτσοκώστα μετά την ανακοίνωση της απόφασής της

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου στον αέρα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Μαρινέλλα στις παραστάσεις που κάνουν μαζί, ωστόσο απάντησε και στις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου.

Όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά και τίποτα δεν έδειχνε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ωστόσο η ίδια τονίζει πως οφείλει να σεβαστεί την επιλογή της πρώην συνεργάτιδά της. Εξήγησε πως μόλις ενημερώθηκε την πήρε τηλέφωνο και συζήτησαν, δηλώνοντας εάν προσπάθησε να την μεταπείσει η όχι.

«Αναγκαστικά θα αλλάξουν κάποια πράγματα μετά την αποχώρηση της Τζο, θα προσθέσουμε και πραγματάκια, ίσως κάποια στήλη. θα τα δείτε όλα με τη νέα χρονιά. Αμέσως μετά την παραίτησή της την πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε. Είπαμε κάποια πράγματα που θα ήθελα να μείνουν μεταξύ μας. Δεν προσπάθησα να την μεταπείσω, γιατί είχε πάρει την απόφασή της και σέβομαι καθενός ανθρώπου την απόφαση όταν δεν νιώθει κάπου ότι δεν μπορεί να αποδώσει, δεν νιώθει ο εαυτός της και δεν κατάφερε να φέρει αυτά που μπορεί να περίμεναν οι άλλοι, το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι και το εκτιμώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση για την αντικατάστασή της, δήλωσε: «Ό,τι είναι να δείτε θα το δείτε τη νέα χρονιά».

Δείτε επίσης: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1