«Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1

«Η Μπέττυ έκανε μια επιλογή για να αποδείξει ότι είναι η τέλεια παρουσιάστρια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1

Η παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I love Σουκου, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην τηλεόραση. Οι δηλώσεις μάλιστα της δημοσιογράφου συζητήθηκαν έντονα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αφού άφησε αιχμές για την συνεργασία της με την παρουσιάστρια αλλά και άλλα πρόσωπα.

Μπορεί ο Δημήτρης Μακαλιάς να βγήκε δημόσια και να ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει πως η Τζο δεν περνούσε καλά, αντιθέτως μάλιστα έκαναν όλοι παρέα και προσπαθούσαν όσο μπορούν να είναι δεμένοι, ο Θοδωρής Ρακιτζής στο πλατό του Πρωινού Σουσου στο OPEN, έκραξε την δημοσιογράφο όσο και την παρουσιάστρια.

Τα αιχμηρά σχόλια του Θοδωρή Ρακιτζη για Τζο Κουτσοκώστα και Μπέττυ Μαγγίρα

«Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Η τοποθέτηση της Τζο μας προσβάλλει όλους εδώ γιατί κι εμείς έχουμε οικογένεια. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για αυτό, είναι μια άπειρη κοπέλα που ονειρεύεται να πάρει μια τέτοια εκπομπή, θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα κι εκεί το κουτσομπολιό δεν θα την πείραζε! Αν δεν της τα πούμε εμείς οι μεγαλύτεροι...» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιτζής στο πλατό της εκπομπής.

Ενώ δεν δίστασε να τα "βάλει" και με την παρουσιάστρια του I love Σουκου, για την επιλογή της. «Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια επιλογή για να αποδείξει ότι είναι η τέλεια παρουσιάστρια. Πέρσι είχε την Αντωνά δίπλα της που είναι κουκλάρα και ακουγόταν λόγω του Survivor. Και ήθελε να εστιάσουν στην παρουσιάστρια και δεν ήθελε καμία Τζο να της πεταχτεί από αριστερά. Το ρίχνω στην Μπέττυ», είπε.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr οι σχέσεις της νεαρής δημοσιογράφου Τζο Κουτσοκώστα με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, την αρχισυνταξία αλλά και με την παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα δεν διένυαν τις πιο ειδυλλιακές μέρες τους. Μάλιστα της είχαν γίνει ιδιαιτέρως κάποιες συστάσεις, ώστε να έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στην εκπομπή - κάτι που όπως λέγεται την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα - η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι για αυτήν και τις μεταξύ τους σχέσεις ήταν όταν πήγαν ως καλεσμένοι την περασμένη εβδομάδα η Άννα Ζηρδέλη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης...

Μάλιστα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι και το νέο πρόσωπο του πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα. Ο παρουσιαστής που συνεργαζόταν μαζί της στο Open είχε προταθεί από την ίδια αμέσως μετά την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, εφόσον εκείνη ήθελε να έχει τους ίδιους συνεργάτες από το κανάλι της Παιανίας, με τους οποίους είχε αναπτύξει ιδιαίτερη χημεία. Τα υπόλοιπα περνάνε στην ιστορία και είναι λίγο πολύ γνωστά... Η πρόταση της Μαγγίρα δεν έγινε δεκτή για όλα τα πρόσωπα, παρά μόνον για τον Δημήτρη Μακαλιά, εκείνη ωστόσο διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Μαρία Αντωνά και με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Μετά την παραίτηση λοιπόν της Τζο Κουτσοκώστα λέγεται ότι την θέση της θα πάρει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που αποδέχτηκε ήδη την πρόταση.