Τζο Κουτσοκώστα: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση της από το I love Σουκου

Τι συνέβη στα γραφεία του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζο Κουτσοκώστα: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση της από το I love Σουκου

Η Τζο Κουτσοκώστα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή I love Σουκου που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να επικρατεί σούσουρο στην ελληνική showbiz. Αφορμή στάθηκαν οι αιχμηρές δηλώσεις της μετά την παραίτηση της, κατά του OPEN και της Μπέττυς Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις κάμερες των εκπομπών, ανέφερε πως δεν μπορεί να κράζει ανθρώπους και μετά να τους χαιρετάει στον δρόμο, ενώ αποκάλυψε πως όταν ρώτησε την ομάδα της στο μίτινγκ σχετικά με τις φήμες περί αλλαγών στην εκπομπή, της απάντησαν πως είναι fake news, παρόλο που τελικά ίσχυαν - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Τι συνέβη λίγο πριν την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από το I love Σουκου του ΑΝΤ1

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα Παρασκευή 22/12, θα γινόντουσαν συσκέψεις για το ποιες θα είναι οι αλλαγές. Λόγω λοιπόν των σχέσεων και του κλίματος μπήκε στην σύσκεψη η Τζο Κουτσοκώστα και είπε "είπατε για αλλαγές" και απάντησαν "είναι fake news". Εκεί ξεκινά και ψυχανεμίζεται κάτι συμβαίνει και είπε "δεν με χωρίζεις εσύ σε χωρίζω εγώ".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα αποκάλυψε πως την είχαν σε ένα αυστηρό πλαίσιο σχετικά με τα ρούχα, ότι δεν της έδωσαν το περιθώριο να ανθίσει, ότι γενικά δεν περνούσε καλά. Ενώ ξεκαθάρισε πως η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι ανταγωνιστική.

Δείτε επίσης: Μετά την αποχώρηση της Τζό Κουτσόκωστα, αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για Μαγγίρα και Κουτσοκώστα

Στην εκπομπή μάλιστα, προβλήθηκαν και δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα.

«Την αγαπάμε την Τζο. Είναι μια απώλεια που θα μας κοστίσει. Κάναμε καλή παρέα στην εκπομπή. Η σχέση της με την Μπέττυ ήταν εξαιρετική, από την αρχή μέχρι και το τέλος. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να είμαστε παρέα στην εκπομπή», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην κάμερα του ALPHA.

Σε ερώτηση αν ενοχλήθηκε σκεπτόμενη πως μπορεί οι καλεσμένοι στην εκπομπή I love Σουκου να κάνουν άτυπα δοκιμαστικά με σκοπό να την αντικαταστήσουν, απάντησε: «Θεωρώ πως όχι. Τα πρόσωπα που ήταν στην εκπομπή δεν θεωρώ πως είχαν ανάγκη να κάνουν δοκιμαστικό. Οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν όλοι φίλοι. Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν μας χαιρέτησε τώρα που παραιτήθηκε. Θα την πάρω τηλέφωνο σίγουρα. Να δω αν είναι καλά και στεναχωριέμαι που δεν είναι καλά. Δεν είχα καταλάβει ότι είχαμε απόκληση ανάμεσα μας»

«Θεωρώ ότι δεν θέλει να πει κάτι γιατί δεν έχει κάτι να πει. Η Μπέττυ δεν έχει φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν δεν είχαν καλές σχέσεις Μπέττυ και Τζο.