Μαρία Μπακοδήμου: «Τσόλια... Και όλα αυτά, γιατί; Πολύ trash τηλεόραση» - Έξαλλη με το δημοσίευμα "κόλαφος" του Μουρατίδη για την Λαμπίρη

Εκείνη θα είχε ήδη κινηθεί νομικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: «Τσόλια... Και όλα αυτά, γιατί; Πολύ trash τηλεόραση» - Έξαλλη με το δημοσίευμα

Η Μαρία Μπακοδήμου, το Σάββατο 13/1, μέσα από την εκπομπή της, Γειά σου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη για την ανατροφή του παιδιού της από τον Νίκου Μουρατίδη (δείτε εδώ το δημοσίευμα "κόλαφος").

Εξέφρασε την οργή της, συγκεκριμένα, για το γεγονός πως για λίγη δημοσιότητα και επισκεψιμότητα στο blog του, εκφράστηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Τόνισε, μάλιστα, πως και η παρουσιάστρια, αλλά και η κόρη της θα έπρεπε να έχουν ήδη κινηθεί νομικά.

Τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου για την επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Χριστίνα Λαμπίρη

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν κινείται νομικά από τώρα, όχι στο εξής, η οικογένεια Λαμπίρη. Η κόρη είπε από εδώ και πέρα, εννοώντας αν επαναληφθεί (δείτε εδώ την μακροσκελή της ανάρτηση). Μακάρι να κινηθεί γιατί έχει χαθεί το μέτρο σε όλα. Τσόλια... Και όλα αυτά, γιατί; Έχει ένα site, ένα blog, κάτι και πρέπει να δημιουργήσει επισκεψιμότητα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου και ο συνεργάτης της, Ισίδωρος Φίκαρης, επισήμανε με την σειρά του:

«Το να βγάζεις χολή και να προσβάλλεις ανθρώπους έτσι ανήκει σε μια άλλη εποχή της τηλεόρασης. Της λεγόμενης trash τηλεόρασης που τότε όλοι έβριζαν όλους σε αποσπάσματα στο Youtube και γελούσαν και αυτή την εποχή είναι καλό να σεβόμαστε τους ανθρώπους».

«Ακριβώς. Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση. Απόβλητα χαρακτήρισε τους παρουσιαστές της τηλεόρασης… Δεν χρειάζεται όμως να το αναλύσουμε, το πράγμα βρωμάει από μόνο του. Τελεία. Τι να κάτσουμε τώρα να το ψάξουμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.