Ερωτευμένη ξανά η Emilia Vodos – Δείτε τον επιχειρηματία σύντροφό της (Βίντεο)

Έστειλε τον πρώην στη... μάνα του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/emiliavodos
instagram/emiliavodos

Η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» συνάντησε την Emilia Vodos σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε εφ' όλης της ύλης, ενώ αποκάλυψε την όμορφη κατάσταση που επικρατεί πλέον στην προσωπική της ζωή. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», αποκάλυψε πως μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, λόγω της μητέρας του, είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα έδειξε τον αγαπημένο της on camera.

«Το 2024 θέλω να μου φέρει αφθονία σε όλους τους τομείς. Οι έρωτες έρχονται, φεύγουν, άλλοι μένουν... Ναι! Και νέος έρωτας. Είναι τώρα στο τηλέφωνο. Βλέπει, γελάει. Αγάπη μου! Έχει επιχειρήσεις. Με θαυμάζει πάρα πολύ και τώρα αν δεις κάθεται και με κοιτάει με το στόμα ανοιχτό», είπε η Emilia Vodos και γύρισε το κινητό στην κάμερα και έδειξε τον νέο της σύντροφο.

Δείτε επίσης: Emilia Vodos: «Η γιαγιά μου λέει “Θα προχωρήσεις με τον άντρα που θα επενδύσει τα περισσότερα λεφτά”»

Emilia Vodos νέος σύντροφος

Η Emilia Vodos αναφέρθηκε επίσης στο Survivor

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που μόλις γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «I'm a Celebrity... Get me out of Here», σχολίασε επίσης τους νέους παίκτες του Survivor: «Μου αρέσει πολύ η Κατερίνα Δαλάκα, ελπίζω φέτος να το σηκώσει. Αυτοί που είπαν πως είναι επαγγελματίας παίκτρια reality, τι είναι; Επαγγελματίες μαϊντανοί».

Όσον αφορά τον Λάκη Γαβαλά και τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του My Style Rocks, δήλωσε πως θα είναι: «Iconic. Ο Λάκης είναι είδωλο, αλίμονο αν δεν είναι στο My Style Rocks. Δεν θα έλεγα ότι ο Δημήτρης Σκουλός θα λείψει από το My Style Rocks, δεν θεωρώ ότι άφησε το στίγμα του. Νομίζω ότι και η Έβελυν Καζαντζόγλου θα ταιριάζει πολύ. Θα ήθελα να παρουσιάζω το My Style Rocks, αλλά δεν μου έγινε πρόταση». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και με τον σύντροφό της.