Έλληνας παρουσιαστής παντρεύεται το καλοκαίρι: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου...»

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα on camera

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση του, και το είχε κάνει με ένα πάρτυ όταν υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Super Κατερίνα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, έναν πολιτικό γάμο δηλαδή, μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στην εκπομπή του Alpha με την οποία συνεργάζεται.

Δείτε επίσης: Πατέρας Στυλιανός: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι! Σας λέω διαστροφικό» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα με την "επίθεση" για την προσωπική του ζωή

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε ότι: «Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη εγώ δεν έχω σίγουρα ούτε μίσος, γιατί και αυτό ακούστηκε. Αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κ. Μητσοτάκης να το φέρει στη βουλή, είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

Γιάννης Πουλόπουλος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για τον επικείμενο γάμο του

Όσον αφορά τα συναισθήματά του, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούσω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου».

Ενώ στο τέλος της συνέντευξης έκανε την αποκάλυψη: «Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο, εκεί κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης. Σε εκείνο το πάρτι δεν υπήρχε θλίψη ούτε μίσος, παρά μόνο λόγια αγάπης».