Ελένη Βιτάλη: Ο λόγος που αρνήθηκε πρόταση να παίξει σε σειρά

Τι δήλωσε για την απώλεια του Βασίλη Καρρά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Βιτάλη: Ο λόγος που αρνήθηκε πρόταση να παίξει σε σειρά

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή «Βαβέλ», τη συνεργασία της με τον γιο της Νίκο Ξύδη, για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, αλλά και για την τηλεοπτική σειρά που της έγινε πρόταση -την οποία αρνήθηκε.

«Το ρεπερτόριο μας στη μουσική σκηνή "Βαβέλ" κινείται αιρετικά, δεν είναι το κλασικό λαϊκό, κι εγώ που είμαι η πιο μεγάλη απ' όλους εδώ το ευχαριστιέμαι. Πάντα έπαιζα, αν και δεν ήμουν χαζοχαρούμενη. Υπάρχει ένα παιδάκι μέσα μου, το οποίο νομίζω με προστατεύει πάντα. Δεν θα ήθελα να πεθάνω στο σανίδι, προτιμώ να κάτσω στο κρεβατάκι μου. Αυτό είναι και λίγο επιπόλαιο, δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις», ανέφερε αρχικά η Ελένη Βιτάλη και στη συνέχεια μίλησε για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να μην συνεχίσει το τραγούδι λόγω προβλήματος: «Αν τραγουδούσε ακόμη και έτσι θα ήταν καλύτερη απ’ όλες. Έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Είμαι σίγουρη ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα της Χαρούλας».

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λιάντου για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια: «Όταν ήμουν 13 μου είπε να αποφασίσω τι θα κάνω στη ζωή μου»

Η αναφορά της Ελένης Βιτάλη στον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά

Αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση να παίξει στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», για να υποδυθεί τη μητέρα της Παρθένας Χοροζίδου. Όπως παραδέχτηκε, αρνήθηκε την πρόταση καθώς κάνουν γυρίσματα για πολλές ώρες. Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο της, Νίκο Ξύδη σε μουσική σκηνή. «Νιώθω μια τρυφερή προστασία που δουλεύω με τον γιο μου. Ο εγγονός μου με φωνάζει γιαγιακούλα μου γλυκιά, παρόλο που είναι μεγάλο παιδάκι. Με αγκαλιάζει και σφίγγει, το κάνει συνειδητά από μικρός», ενώ συμπλήρωσε πως είχε γράψει το τραγούδι «Κιβωτός» για τον γιο της, ενώ ήταν στο μαιευτήριο.

Για τον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά ανέφερε: «Εξαιρετικός τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης, τον σέβομαι ως καλλιτέχνη και τον αγαπώ, δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του. Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και καλό άνθρωπο, Βασίλη Καρρά».