Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος στην κόντρα τους! H on air πρόταση για συνεργασία

Τι απάντησε ο τραγουδιστής στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος στην κόντρα τους! H on air πρόταση για συνεργασία

Σε μια απροσδόκητη ανατροπή, ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο τραγουδιστής. Με χιουμοριστική διάθεση ο συνεργάτης της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», τον κάλεσε στο τραπέζι για να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο και ο τραγουδιστής του ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Mega ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην αρχική του πρόθεση να υποστηρίξει τον Βασάλο στο Survivor, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει τη στάση του. «Είχα στο μυαλό μου να στηρίξω Σάκη-Μαριαλένα-Βασάλο, και Βασάλο θα στήριζα γιατί ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα πριν φύγω για το Survivor, μαζί με τον Κώστα τον μισθοφόρο. Μου είπε κάποια κολπάκια για το παιχνίδι και το σεβάστηκα. Τον είχα στο μυαλό μου κι έλεγα ότι θα τον στηρίξω. Σου είχα βγάλει και τραγούδι, αλλά εσύ έκανες ειρωνικά σχόλια. Πώς γίνεται ένα Survivor All Star με Βασάλο μέσα να κάνει 9%;»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος του είπε: «Βγήκα αληθινός, ήρθε η ώρα να πεις συγγνώμη», με τον Τριαντάφυλλο να λέει: «Σου ζητάω συγγνώμη Κωνσταντίνε, μπροστά σε όλη την Ελλάδα, να ξέρεις ότι σε συμπαθώ».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό...» - "Καταπέλτης" για τα σχόλια της παρουσιάστριας για τον Αλέξη Παππά

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα για το Survivor

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε επίσης σε πρόταση που έλαβε για συμμετοχή στο Survivor, με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά αποφάσισε να μην συμμετάσχει για να βρίσκεται κοντά στον γιο του. Επίσης μίλησε για τη συμμετοχή ορισμένων παικτών: «Έχω μιλήσει με Αλέξη Παππά. Δεν θα ήταν ωραίο το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Και για τα χρήματα και για το παιχνίδι πήγε. Αν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπαιρνα μαζί μου σίγουρα τον Αλέξη Παππά που είναι ήδη μέσα και δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Κόρο. Κλέβαμε και θα κλέβαμε στο Survivor, άρα δεν ήταν το ψάρι. Ήταν ο τρόπος, η κακία απέναντι σε έναν φίλο. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η συμμετοχή της Δαλάκα και της Ασημίνας γιατί είχαν κλέψει τηλέφωνο και για το Survivor είναι η ιερότερη κλεψιά».

Κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος απάντησε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν γινόταν να συμμετέχει στην εκπομπή του Open, την οποία ακουγόταν ότι θα παρουσιάσει με την Μαριάντα Πιερίδη, αλλά προσκάλεσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεργαστούν. «Καλώ τους καναλάρχες να πάρουν εμάς τους 2 για εκπομπή». Τέλος διαφώνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για μπιφτέκια και λουκάνικα: «Θεωρώ σωστό οι τραγουδιστές να κάνουν διαφημίσεις από τη στιγμή που έχουν απήχηση, προκειμένου να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους. και τι έγινε επειδή το λέει ο Νταλάρας;»