Δανάη Μιχαλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Η παρέμβαση του πατέρα της on air

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη μητρότητα, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της. Μιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στον ρόλο της στην «Παραλία», στον ακόμα σημαντικότερο ρόλο που έχει πλέον ως μητέρα, καθώς και στη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό», ανέφερε στην αρχή η Δανάη Μιχαλάκη για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Πιστεύω ότι με έναν μαγικό τρόπο, όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, τα ξέρει όλα και νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα», εξομολογείται με ειλικρίνεια η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη γοήτευσε τη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στη συνέχεια και στον πατέρα της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργο, με τον οποίο συνεργάζονται στην «Παραλία» για πρώτη φορά και βρισκόταν στο στούντιο. «Είστε ένας κούκλος», του είπε μεταξύ άλλων, με εκείνον να την ευχαριστεί για τα καλά της λόγια και να απαντάει με χιούμορ: «Λίγο ρετρό βέβαια...».

Σχετικά με τη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Η πρώτη μας γνωριμία έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο όπου δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από μήνες. Η πρώτη μου επαφή με τη μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού, ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο, εκεί γνωριστήκαμε και ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή. Με τον Γιώργο είμαστε πέντε χρόνια μαζί και όλα κυλούν όμορφα». Όσον αφορά το όνομα της κόρης της πάντως, αποφάσισε να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες στον αέρα. Αποχαιρετώντας την πρωταγωνίστρια, οι συντελεστές της εκπομπής τής έκαναν δώρο για την κόρη της μία φαλαινίτσα και ένα πορτραίτο για εκείνη.