Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον δικό μου Θεό, που είναι χιουμορίστας»

«Διάλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του και εμείς του την δώσαμε στο χειρότερο πακέτο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον δικό μου Θεό, που είναι χιουμορίστας»

Το πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ1, επισκέφτηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε στους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τη φιλία και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη ζωή του, καθώς και για τα προσωπικά του «πιστεύω» όσον αφορά τον Θεό και τους ανθρώπους που αξίζει να έχει κανείς στο πλευρό του όσο μεγαλώνει.

«Καραγουστάρω την παρέα, να μπούμε οι τρεις μας σε ένα αυτοκίνητο και να φύγουμε με ωραίες μουσικές», είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο μουσικοσυνθέτης για να συνεχίσει: «Ευλογώ τον Θεό για τους φίλους μου. Είχαμε ένα περιστατικό με τη μητέρα μου, η οποία έπαθε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, και δύο φίλες μου, σε απρόοπτο χρόνο, με ρώτησαν: “Θες να σου στείλουμε χρήματα”, ενώ δεν χρειαζόμουν. Αλλά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο άνθρωποι να με ρωτήσουν είναι πραγματική ευλογία».

Δείτε επίσης: Γιάννης Λάτσιος: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη - Τι συνέβη στο πρόσφατο δείπνο τους

Ο ορισμός του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Θεό

«Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ευλογία, τι σου στέλνει ο Θεός δίπλα σου, για να έχεις άνθρωπο δικό σου. Πρέπει να πω ότι είμαι ευλογημένος, αλλά αυτό δεν έρχεται αν δεν το έχεις επικαλεστεί. Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει... Ο Ντάριο Φο λέει έναν καταπληκτικό ορισμό για τον Θεό, ότι τον σκέφτεται σαν έναν τεράστιο παππού, ο οποίο μας κοιτάει και σκάει στα γέλια. Μου έλεγε ο σκιτσογράφος, ο Κυρ, ότι ο Θεός διάλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του και εμείς του την δώσαμε στο χειρότερο πακέτο. Είναι σημαντικό να κρατάμε τους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι στη ζωή μας και μπορούν να μας κάνουν καλύτερους» πρόσθεσε ο καλεσμένος.