Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: «Σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας»

Σπάνια αναφορά στα προσωπικά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Φερεντίνος και έκανε μία σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό του με τη Σοφία Παυλίδου. Η κουβέντα ξεκίνησε με ένα αστείο από την πλευρά της Μαρίας Μπακοδήμου, με την παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ να παραδέχεται ότι την πρώτη φορά που τους συνάντησε μαζί στο θέατρο δεν κατάλαβε πως ήταν ζευγάρι.

«Κρατάμε πολύ ωραίες σχέσεις με τη Σοφία. Δεν υπάρχει ιδανικός χωρισμός αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αποκαλύπτονται όλα. Μπορεί να υπάρχει θυμός, στεναχώρια ή ένταση, και απ' τις δύο πλευρές, αλλά αυτά δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να τα μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Γενικά δεν ήμασταν τύποι που μοιραζόμαστε τις στιγμές μας δημόσια, είτε ήμασταν χαρούμενοι, είτε δεν ήμασταν. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα εξελίχθηκε σε μια φυσιολογική φάση», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σάββατο με φίλους».

Και συνέχισε: «Πολύ γρήγορα βρήκαμε συνεννόηση και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη περισσότερο τελευταία. Νομίζω ότι μετά από ενδεχόμενο θυμό, εγωισμό που μπορεί να βγει από έναν χωρισμό, τι κρατάς στο τέλος; Όλα τα ωραία που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, ότι έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια. Είναι πολύ εγωιστικό και λάθος να μπαίνεις σε άλλη διαδικασία. Η ζωή είναι μικρή και στο τέλος το μετανιώνεις που δεν λειτούργησες με αυτό τον τρόπο».

Δείτε επίσης: Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η αναφορά του Χρήστου Φερεντίνου στο διαζύγιο

Στη συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό με την Σοφία Παυλίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος απάντησε: «Θα πω ότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό. Πολλές φορές δεν ξέρεις αν φταίει, και ποιος. Οι συνθήκες σου δημιουργούν εμπόδια, σε αποπροσανατολίζουν. Ενδεχομένως δεν κάνεις το focus που έπρεπε».

Κλείνοντας την κουβέντα τους ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν πολύ ευχάριστα, ωραία και γεμάτα. Και αφού ήταν ωραία η φάση, στην πορεία αποκαθίστανται η όλη ιστορία και κρατάς ωραίες σχέσεις. Οι άνθρωποι που φτάνουν σε άσχημα σημεία, είχαν επιφανειακές σχέσεις. Έχω την εντύπωση ότι αν έχεις ζήσει εμπειρίες με τον άλλον και έχετε δεθεί ψυχικά. Αν υπάρχει σύνδεση και αγάπη, πολύ δύσκολα αυτό χάνεται, ακόμα και αν υπάρχει κάποια κόντρα».