Γιάννης Στάνκογλου – Γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους: Έγινε 50 ετών

Ο ηθοποιός έσβησε τα κεράκια του μαζί με τον γιο του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/yiannisstankoglou
Instagram/yiannisstankoglou

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου για τον Γιάννη Στάνκογλου καθώς τότε γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός έγινε 50 ετών και δέχτηκε χιλιάδες ευχές από κοντά, και διαδικτυακά, όμως επειδή βρισκόμασταν στα μέσα της εβδομάδας έπρεπε να περιμένει λίγες μέρες για το πάρτι που ονειρευόταν. Αυτό έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12/1) όταν διασκέδασε με την ψυχή του στο Faust Bar, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ήταν παρόντες και του ευχήθηκαν, ανέβασε ένα βίντεο από την ξέφρενη βραδιά, όπου τραγουδάει με τους Thrax Punks και γενικά φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά του: «Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι σας ευχαριστώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ είχε προηγηθεί και ευχαριστήριο μήνυμα λίγες μέρες πριν. Ανάμεσα στους συναδέλφους που τον τίμησαν στην ημέρα του, ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά στον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι...»

Η στιγμή που ο Γιάννης Στάνκογλου σβήνει τα κεριά του δίπλα στον γιο του

Τι κι αν μπήκε στα πρώτα -ήντα; Παραμένει ένας απ' τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, και ιδιαίτερα κεφάτος, όπως φάνηκε απ' τα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη βραδιά. Με ένα βίντεο του ευχήθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης, στο οποίο ο Γιάννης Στάνκογλου σβήνει την τούρτα του πάνω στη σκηνή παρέα με τον γιο του Φίλιππο, ενώ από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του David Bowie, Starman.

Τις προηγούμενες μέρες του είχε ευχηθεί με... ιδιαίτερο τρόπο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντας στον αέρα του Happy Day: «Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου και για τη γιορτή του και για τα γενέθλιά του και με αφορμή με όλα αυτά θέλω παιδιά να του ζητήσω για ακόμη μια φορά ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή, που δεν ίσχυε. Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ! Μακάρι να συνεχίσει αυτή την σπουδαία καριέρα, που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση γιατί είναι καταπληκτικός. Και πως λένε όταν κλείνεις τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50! Να είναι καλά»