Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά στον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι...»

Τι δήλωσε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά στον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι...»

Στο στούντιο του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά, με αφορμή ερώτηση του Νίκου Συρίγου: «Αν σου έλεγαν να επιλέξεις τον παρτενέρ σου ανάμεσα σε Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Παπαδάκη, ποιον θα διάλεγες;».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Σίσσυ Χρηστίδου που του τόνισε πως ξέχασε τον σύντροφό της, με τον οποίο συνεργάζεται και στο ραδιόφωνο. Στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν και στην τηλεόραση, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα όταν συμβαίνουν. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου και έχουμε διαλέξει τελείως χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι στο πρωινό».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Στο μαγαζί του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, μετά τα μπουζούκια - «Όλο μαζί είναι...»

Τα σχόλια της Μαρίας Αναστασοπούλου για το ντύσιμο του συντρόφου της και για τον Γιώργο Παπαδάκη

Η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε και σε αυτόν τον «ανταγωνισμό»: «Δεν ήταν περίεργο για μένα. Βλέπω τον Γιάννη στο μόνιτορ να είναι στο Open και να κάνει την αντίστοιχη δουλειά που κάνουμε εμείς στον ANT1». Παράλληλα έκρινε τις... στυλιστικές του επιλογές του συντρόφου της στον αέρα και συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αυτής της αντίληψης, θέλει πολλές πληροφορίες ενώ βρίσκεται στον αέρα. Το πρωί τρέχουν πολλές ειδήσεις ταυτόχρονα και το χρειάζεσαι».

Όσον αφορά τυχόν ευτράπελα που της έχουν τύχει επάνω στη δουλειά, ανέφερε: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς σε αυτό γιατί ο Γιώργος πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνουμε όλοι μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Του είπα “Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά”! Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο».