Ελένη Βουλγαράκη: Δείτε πλάνα από το πάρτι του Φώτη Ιωαννίδη στο σπίτι της

Παντού μαζί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: Δείτε πλάνα από το πάρτι του Φώτη Ιωαννίδη στο σπίτι της

Μπορεί να μην το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη -και απόλυτα ταιριαστοί να συμπληρώσουμε εμείς σε περίπτωση που ισχύει. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε αρνητικά στην σπόντα του Γιώργου Λιάγκα τις προάλλες, ότι έκλεισε η φωνή της επειδή πήγε στο γήπεδο για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ωστόσο φαίνεται πως ένα βίντεο από τα γενέθλιά του δίνει όλες τις... απαντήσεις!

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη: «Να μην πηγαίνεις γήπεδο» - Σπόντα για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης πρόσφατα έγινε 24 ετών και γιόρτασε αυτήν την σημαντική ημέρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη. Όπως φαίνεται, σβήνει την πράσινη τούρτα του, δώρο των φίλων του με ξεκάθαρη αναφορά στο «Τριφύλλι», ενώ ακούγονται φωνές από παντού να τον επευφημούν και να του εύχονται χρόνια πολλά για εκείνη τη μεγάλη μέρα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που φωνάζουν και του εύχονται είναι φυσικά και η οικοδέσποινα Ελένη Βουλγαράκη, που χαίρεται ιδιαίτερα τη στιγμή. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1:

Η πράσινη τούρτα με τις ευχές της Ελένης Βουλγαράκη

Οι φίλοι τους επίσης κρατούν διακριτική στάση, ωστόσο δεν έλειψαν οι αναρτήσεις από τη μεγάλη βραδιά μετά το ντέρμπι. Παρών επίσης ήταν ο μισθοφόρος του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ανέβασε βίντεο από την πράσινη τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναδημοσίευσε στη συνέχεια και η Ελένη Βουλγαράκη. Πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και ο ποδοσφαιριστής δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και έχουν διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι. Ακόμα και αν δεν υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο πάντως, τότε σίγουρα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι!