Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη: «Να μην πηγαίνεις γήπεδο» - Σπόντα για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη

Πώς αντέδρασε η συνεργάτιδά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη: «Να μην πηγαίνεις γήπεδο» - Σπόντα για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη

Με κλειστή φωνή εμφανίστηκε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 12/1, και δεν χρειάστηκε πολύ για να αρχίσουν τα πειράγματα, με πρωτοστάτη τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Αφορμή ήταν η συζήτηση για τα ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα ότι θα συμμετέχουν στο J2US, με τη συνεργάτιδα της εκπομπής να θέλει να δώσει τη δική της άποψη, ως πρώην διαγωνιζόμενη.

«Δουλεύονται οι φωνές», είπε με δυσκολία και ξεκίνησε ο χορός με τον Βαγγέλη Περρή να της λέει «Με αυτή τη φωνή θα κέρδιζες», θέλοντας να την πειράξει. Και επειδή τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα πως η Ελένη Βουλγαράκη έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, κάπως έτσι προέκυψε η παρακάτω στιχομυθία στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει την πάσα και να της λέει χαριτολογώντας: «Να μην πηγαίνεις στο γήπεδο Ελένη μου»

Δείτε επίσης; Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Είχες ποτέ κρυφή σχέση με κάποιο διάσημο;» - Η σπόντα της Καληφώνη που πρόδωσε το ειδύλλιο με τον Νίκο Παππά

Η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη στη σπόντα του Γιώργου Λιάγκα

Με την ασίστ του παρουσιαστή, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι... μπάζει στις κερκίδες, αλλά η Ελένη Βουλγαράκη αρνήθηκε ότι πήγε στο γήπεδο (δυσκολευόταν να ακουστεί στον αέρα) με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Δεν μου είπες ότι πήγες στο μπάσκετ; Από την τηλεόραση το είδες;». Κάπου εκεί τελείωσε ο διάλογός τους με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να προχωρούν στο επόμενο θέμα, και την ραδιοφωνική παραγωγό να... αποκρούει και αυτή τη σπόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αναφέρεται στη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, εμμέσως πλην σαφώς, στον αέρα. Κανείς από τους δύο πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια αυτή τη σχέση.