Πανόπουλος: «Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω», Κωνσταντάρας: «Αυτό είναι πρόβλημα! Άντε φιλάκια» - Χαμός για την "επική μπούρδα"

Στα μαχαίρια οι δύο δημοσιογράφοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πανόπουλος: «Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω», Κωνσταντάρας: «Αυτό είναι πρόβλημα! Άντε φιλάκια» - Χαμός για την

Ο Δημήτρης Πανόπουλος πριν από μία εβδομάδα παρουσίασε στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, ένα ρεπορτάζ σχετικά με το Survivor και τους παίκτες οι οποίοι μπαίνουν "ντοπαρισμένοι" στο ριάλιτι και γι' αυτό περνούν από έλεγχο (δείτε εδώ ποιοι θα μπουν την επόμενη Κυριακή). Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λοιπόν, σχολίασε τις δηλώσεις αυτές ως "επική μπούρδα" μέσα από το Fay's Time, λίγα 24ωρα αργότερα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο αυτό, έμεινε στη θέση του και επισήμανε: «Αντί-ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί».

Η απάντηση του Δημήτρη Πανόπουλου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, με τη σειρά του, θέλησε να του απαντήσει, φανερά εκνευρισμένος, λέγοντας τα εξής: «Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη "μπούρδα" για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφου και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω.

Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους.

Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ».

Η νέα δήλωση "κόλαφος"

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εκείνη την ώρα τον παρακολουθούσε και λίγο μετά προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας νέα αιχμηρά σχόλια...

Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντηση σε Πανόπουλο

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, ζήτησε την άποψη της Εβελίνας Νικόλιζα για το όλο θέμα, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούμε να πούμε επική μπούρδα για κανέναν και τίποτα. Είναι διασταυρωμένη πληροφορία».